Cum s-a luat la trântă cu limba engleză primarul PSD al Buzăului

Engleza vorbită de edilul pesedist amintește de o altă mare pesedistă, Olguța Vasilescu, care s-a luptat să citească un discurs în limba engleză la o reuniune ONU.

Însă, de departe, cel mai mare „vorbitor” de limba engleză rămâne Ion Iliescu.

3 victime în urma festiviații de deschidere campionatului european de rachetomodele,incidentul s-a produs în timp ce edilul ținea un discurs în engleză .

"engleza de la Tintesti "3 victime în urma festiviații de deschidere a campionatului european de rachetomodele.Incidentul s-a produs în timp ce edilul ținea un discurs în engleză .Victimele fac parte dintr-un anasamblu popular și aveau ca obiectiv să țină în mână o pancarta cu țările participante .Victimele inconștiente au fost transportate la echipajul SMURD.Cel mai probabil, fetelor li s-a făcut rău de la căldură.

Publicată de Stiri Din Surse Buzau pe Sâmbătă, 24 august 2019

Campionatul European de Rachetomodele a fost organizat de Federația Română de Modelism, alături de Primăria și Consiliul Local Municipal, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului. Sute de oameni au participat anul trecut la deschiderea acestui eveniment sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *