Close up of male hands using tablet with blank screen, copyspace. Surfing, online shopping, scrolling, betting, working. Education, freelance, art and business concept. Watching cinema, reading book.

Ti-ai gasit masina sau cumva vrei sa-ti vinzi masina si te grabesti? Ai vrea sa inchei cat mai rapid un contract de vânzare cumpărare auto si nu stii cum? Vezi mai jos cum

Gata! Ai batut palma si trebuie sa-ti faci actele auto. In cel mai scurt timp posibil. Cum faci asta? Raspusul este simplu: online. Adica? Apelezi la un birou de acte auto online si esti rezolvat in maxim 10 minute.

Mai exact intri pe platforma online DocExpress disponibila la adresa  www.docexpress.ro si completezi modelul contract vânzare cumpărare auto. Aplicatia te asista in completarea online a unui contract vânzare cumpărare auto. Practic introduci datele reale ale tranzactiei auto prin completarea unui singur document si aplicatia genereaza setul complet de acte auto in mod automat. Setul complet de acte include actele auto pentru vanzator si actele auto pentru cumparator. In rezumat, aplicatia este o solutie online la varianta clasica a unui birou acte auto.

Ce face DocExpress in plus fata de un birou clasic de acte auto?

  1. Finalizeaza toate actele in doar 10 minute.
  2. Orice utilizator care si-a intocmit actele auto pe platforma isi poate face imediat RCA-ul.
  3. Pune la dispozitia clientilor detalii complete privind procedura de vanzare-cumparare auto, adica ghidul DocExpress.

Legat de RCA, solutia disponibila la adresa www.docexpress.ro/rca-online/  include absolut toti asiguratorii de RCA din Romania, cu sau fara decontare directa si orice perioada intre 1 si 12 luni. Vezi ce ti se potriveste si poti incheia polita ta RCA instantaneu.

Ce acte auto poti obtine in doar 10 minute?

Lista actelor obtinute de clientii platformei sunt: contractul de vânzare-cumpărare auto, declarație fiscală pentru stabilirea impozitului/taxei pe mijloacele de transport, cererea de înmatriculare a autovehiculului, declarație de scoaterea din evidența DITL a mijloacelor de transport înstrăinate, cererea pentru eliberarea certificatului de atestare fiscală. Si foarte important: ghidul DocExpress privind procedura vânzare-cumparare auto.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Cum obtii toate actele auto in doar 10 minute”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *