Deputatul Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat (TSD), afirma ca a votat in favoarea motiunii de cenzura „cu amaraciune, dar cu responsabilitate”.

„Am facut acest pas cu amaraciune, dar cu responsabilitate. Resursele acestei guvernari si acestui stil de management politic s-au epuizat. Raman un om de stanga si cred in continuare in reconstructia unui proiect politic care sa vorbeasca despre competenta, meritocratie, orientare euroatlantica si interes pentru ce reprezinta tinerii pentru aceasta tara. Nu voi sustine niciodata masuri care sa lezeze interesele electoratului de stanga. Este un moment zero pentru stanga romaneasca si ii invit pe colegii mei sa se gandeasca la cum ii reprezentam pe votantii nostri printr-o schimbare majora de directie politica”, a scris Gabriel Petrea pe Facebook.

Presedintele TSD a precizat ca printre motivele care l-au determinat sa voteze in favoarea motiunii de cenzura se numara atitudinea liderilor social-democrati fata de tineri si lipsa lor de interes pentru modernizarea partidului.

„Sunt un tanar care a crescut in politica prin munca si sunt in fiecare zi, la universitate, alaturi de tineri. Discut cu ei, iar ce aud nu imi da sperante pentru PSD. Comportamentul liderilor nostri, educatia lor, lipsa de interes fata de ce vor tinerii pun sub semnul intrebarii viitorul PSD. Vad zero interes pentru reconstructia partidului, pentru imbratisarea unui mesaj modern, european de stanga, pentru formarea unei echipe capabile sa vina cu un program realist care sa castige votul si increderea romanilor in alegerile de anul viitor. Opiniile mele si ale colegilor mei au fost ignorate, iar falimentul acestei strategii politice s-a vazut astazi la motiunea de cenzura”, se mai arata in postare.

Sursa:ziare.com

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *