Este vorba despre Simona Săvulescu, fostă directorare la Romet Grup, cea care a implementat Planul Kaizen şi a băgat în faliment toate firmele lui Toma. Acelaşi plan pe care vrea acum, după înlăturarea lui Tescaru, să-l implementeze şi Companiei de Apă, dezastrul find unul autoprovocat la ordinele lui Toma, informează voceabuzaului.ro.

Gogoși, pentru proști

După demiterea lui Ionel Tescaru, Consiliul de Administrație al Companiei a decis numirea inginerului Simona Săvulescu în funcția de director general, pe o perioadă de patru luni, mandatul putând fi prelungit încă două luni.

Pe de altă parte, Simona Săvulescu a fost întrebată despre salariul de manager la Compania de Apă Buzău, având în vedere că, în repetate rânduri, primarul Constantin Toma i-a reproșat fostului director, Ionel Tescaru, că și-a stabilit un venit foarte mare și nemeritat, întrebare la care Săvuleasca nu a mai răspuns. Nici nu avea ce, deoarece, și în acest moment, salariul managerului interimar este la același nivel.

Județul Buzău pe primul loc în „topul rușinii” la prețul apei și al serviciilor de canalizare
Chiar și după schimbarea lui Ionel Tescaru de la conducerea Companiei de apă, județul Buzău nu a scăpat de „topul rușinii” și se clasează în continuare în fruntea clasamentelor la cea mai scumpă apă sau canalizare din țară. 

Sursă: ziarulrealitatea.ro

Săvuleasca este cocoană PSD ?

Simona Săvulescu prezentă la protestul pentru susținerea cercetătorului – Costel Vânătoru.

Nu știm care sunt legăturile clare dintre aceasta și PSD sau că ar fi concubina lui Toma, așa cum se vorbește prin popor, dar un lucru știm sigur, Săvuleasca e fan PSD, aceasta a fost prezentă la protestul pentru susținerea cercetătorului Costel Vânătoru, protest organizat de primarul PSD, Constantin Toma.

Săvuleasca a susținut-o și pe Viorica Dancilă la alegerile prezidențiale. Aceasta a fost prezentă în galeria PSD pentru susținerea candidatei Viorica Dancilă, la prezidențiale.

Simona Săvulescu prezentă în galeria PSD pentru susținerea candidatului la președenție – Viorica Dăncilă.
RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “Cum este cu salariul doamnei Săvulescu până la urmă? Tot 200 de milioane a rămas?”
  1. […] Sunt semne că buzoienii au început să realizeze minciunile scoase în public de administrația Toma. Chiar credeți că toți aleșii din administrație beau apă de la robinet? Excluzând jocurile de imagine ale jurnalistului buzoienii.ro, Auraș Tereacă, prin care a prezentat singura ședință publică cu carafele de apă de la robinet, pentru demonstrarea că apa de la robinet este consumată de însuși Toma și șefa Companiei de Apă Buzău – Simona Săvulescu. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *