Încă de la început am observat că pe scenă Momentum se află un tablou. Este scos la licitație, iar banii obținuți vor fi donați. Artistul este nimeni altul decât graficianul Sandu Miroiu. Am avut aseară plăcerea de a-i asculta discursul emoționant și durerea din suflet!

„Cum de e posibil să închizi Galeria de Artă la ora 16:00? Eu după ce ies de la muncă aș dori să merg și să mă relaxez, plimbându-mă printre lucrări! E trist că în urbea noastră, ce se compară cu Parisul, cultura nu prea are sorți de izbândă. Oare nu artiștii dau valoare unui popor? Apoi ne mirăm că ne mor din ce în ce mai multe valori. Avem cine să-i înlocuiască, dar nu are cine să-i încurajeze pe cei care o pot face. Nepăsarea ucide arta și o dată cu ea, îl aruncă în foarte multe dependențe pe cel care-și dorește să fie la fel de bun sau poate mai bun decât artiștii aflați în acest moment pe piață.”

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *