Vila lui Ciolacu, cât un hangar. Premierul Marcel Ciolacu deține, împreună cu soția, Roxana Mihaela Ciolacu, două case de locuit în Buzău. Una, cumpărată, are doar 43 de metri pătrați. Cealaltă, construită, are peste 281 de metri pătrați.

Vila lui Ciolacu, cât un hangar

Potrivit declarațiilor de avere ale lui Ciolacu, casa de peste 281 de metri pătrați a fost construită în 2005. Se află în proprietatea familiei de 18 ani, așadar.

Situată într-un cartier de case din centrul Buzăului, vila familiei Ciolacu iese în evidență prin mărime (parter, etaj și mansardă), dar și prin galbenul spălăcit al pereților exteriori.

Vila lui Ciolacu din Buzău (sursa: Google Maps)

Arhitectura este una specifică noilor îmbogățiți ai anilor 2000: casa este, practic, o hardughie fără gust și cu un acoperiș bizar care prezintă un soi de corn pe partea către stradă. Peretele care susține acel corn ciudat este dotat cu un geam rotund, ca un hublou.

Imobilul este îngrămădit între alte case și nu pare a respecta reglementările de urbanism referitoare la distanța față de imobilele vecine.

Vila lui Marcel Ciolacu din Buzău, vedere de sus (sursa: Google Maps)

Ciolacu a ieșit din chioșcul din piață

Premierul a decis să iasă din firma pe care o deținea împreună cu consoarta și fratele său. S-a întâmplat în martie a.c.

„Domnul CIOLACU ION-MARCEL, in calitate de cedent, cesioneaza 275 parti sociale egale a cate 10 lei fiecare, respectiv 2750 lei, doamnei CIOLACU ROXANA-MIHAELA, in calitate de cesionar”, se arată în hotărârea „din data de 03.03.2023 a adunarii generale a asociatilor S.C. LUCIA COM 94 – S.R.L., Sediu
social: Buzau, Piata Centrala”, potrivit Monitorului Oficial.

La această societate din Buzău, premierul Marcel Ciolacu deținea 55% din părțile sociale. Restul erau în posesia soției sale, Roxana-Mihaela Ciolacu, și a fratelui său, Daniel Ciolacu. Și acesta din urmă a ieșit din firmă în aceeași zi, 3 martie 2023.

Astfel, Roxana-Mihaela Ciolacu a devenit unic asociat al Lucia Com 94 SRL, firmă care are ca obiect de activitate principal „Fabricarea painii, fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie”, potrivit Ministerului de Finanțe, citat de publicația de investigații defapt.ro.

Sursă: defapt.ro

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *