În cadrul grupei A din DELO EHF Champions League, liderul la zi din Liga Florilor MOL, CSM București, a întâlnit echipa slovenă RK Krim Mercator Ljubljana în sala Polivalentă din București, meci contând pentru etapa cu numărul 7.

Meciul a început cu un eveniment nefericit, jucătoarea Alexandrina Cabral (CSM București) părăsind terenul chiar în primul minut după o accidentare urâtă la genunchi. Tot în debutul partidei Denisa Dedu (CSM București) a reușit câteva intervenții bune, dintre care două lovituri de la 7 metri parate, menținând astfel echipa noastră în avantaj.

În minutul 10 CSM București a reușit o desprindere la două goluri, dar a fost egalată rapid două minute mai târziu. Prima repriză a fost foarte echilibrată cu multe ratări de ambele părți, CSM București reușind să intre, totuși, cu avantaj minim la pauză, scorul fiind de 12-11.

În partea secundă a meciului, în poarta echipei bucureștene s-a regăsit jucătoarea croată Elena Grubisic, aceasta având la rândul ei intervenții bune pe durata reprizei. În minutul 39 partida părea că se va îndrepta spre o victorie a echipei bucureștene după ce a reușit desprinderea la 3 goluri, vis spulberat 10 minute mai târziu când echipa vizitatoare Krim Ljubljana a întors situația de pe tabelă și a preluat conducerea pentru prima dată în partidă, reușind chiar o desprindere la două goluri.
Pe final CSM București a reușit egalarea riscând cu 7 jucătoare de câmp și profitând în același timp de o eliminare în tăbăra slovenelor. În urma unei scheme de joc pusă la cale pe durata unui timeout, cu 9 secunde înainte de final, de antrenorul Adrian Vasile (CSM București), echipa gazdă putea obține victoria, dar Elizabeth Omoregie nu a reușit să înscrie. Aruncarea acesteia a fost apărată de portarul echipei slovene, partida terminându-se la egalitate scor 22-22.
Cu această remiză CSM București se menține pe primul loc al grupei A, având 11 puncte, cu două mai multe față de următoarea clasată, echipa rusă Rostov-Don, pe care o va întâlni joi, 19 noiembrie. Cu siguranță absența Cristinei Neagu s-a văzut atât pe tabelă, cât și în jocul fetelor noastre, revenirea acesteia fiind mai mult decât necesară pentru prelungirea parcursului în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa.

D.C.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *