În cadrul grupei A din DELO EHF Champions League, liderul la zi din Liga Florilor MOL, CSM București, a întâlnit echipa slovenă RK Krim Mercator Ljubljana în sala Polivalentă din București, meci contând pentru etapa cu numărul 7.

Meciul a început cu un eveniment nefericit, jucătoarea Alexandrina Cabral (CSM București) părăsind terenul chiar în primul minut după o accidentare urâtă la genunchi. Tot în debutul partidei Denisa Dedu (CSM București) a reușit câteva intervenții bune, dintre care două lovituri de la 7 metri parate, menținând astfel echipa noastră în avantaj.

În minutul 10 CSM București a reușit o desprindere la două goluri, dar a fost egalată rapid două minute mai târziu. Prima repriză a fost foarte echilibrată cu multe ratări de ambele părți, CSM București reușind să intre, totuși, cu avantaj minim la pauză, scorul fiind de 12-11.

În partea secundă a meciului, în poarta echipei bucureștene s-a regăsit jucătoarea croată Elena Grubisic, aceasta având la rândul ei intervenții bune pe durata reprizei. În minutul 39 partida părea că se va îndrepta spre o victorie a echipei bucureștene după ce a reușit desprinderea la 3 goluri, vis spulberat 10 minute mai târziu când echipa vizitatoare Krim Ljubljana a întors situația de pe tabelă și a preluat conducerea pentru prima dată în partidă, reușind chiar o desprindere la două goluri.
Pe final CSM București a reușit egalarea riscând cu 7 jucătoare de câmp și profitând în același timp de o eliminare în tăbăra slovenelor. În urma unei scheme de joc pusă la cale pe durata unui timeout, cu 9 secunde înainte de final, de antrenorul Adrian Vasile (CSM București), echipa gazdă putea obține victoria, dar Elizabeth Omoregie nu a reușit să înscrie. Aruncarea acesteia a fost apărată de portarul echipei slovene, partida terminându-se la egalitate scor 22-22.
Cu această remiză CSM București se menține pe primul loc al grupei A, având 11 puncte, cu două mai multe față de următoarea clasată, echipa rusă Rostov-Don, pe care o va întâlni joi, 19 noiembrie. Cu siguranță absența Cristinei Neagu s-a văzut atât pe tabelă, cât și în jocul fetelor noastre, revenirea acesteia fiind mai mult decât necesară pentru prelungirea parcursului în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa.

D.C.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *