Ieri, la Beceni, au fost distribuite mai multe ajutoare destinate vârstnicilor, persoanelor bolnave și care nu au aparținători. Acțiunea a fost derulată prin intermediul Crucii Roșii Filiala Buzău și Primăria Beceni.

Voluntarii Crucii Roșii Buzău, însoțiți de primarul comunei Beceni, Laurențiu Constantin.

Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Buzău, a transmis, sâmbătă după-amiaza, că a distribuit, în colaborare cu Primăria Beceni, 16 pachete alimentare şi igienico-sanitare persoanelor vârstnice.

”Organizaţia noastră îşi îndreaptă în aceste zile critice atenţia către famiiile care sunt afectate indirect de virusul COVID-19, prin oferirea de pachete alimentare şi igienico-sanitare precum şi faţă de persoanele izolate la domiciliu din Judeţul Buzău şi care se află în evidenţa Direcţiei de Sănătate Publică Buzău. Astfel, aceste acţiuni vor continua şi în alte comunităţi în zilele şi în săptămânile următoare”, au transmis voluntarii Crucii Roșii Buzău.

”Astăzi s-au distribuit ajutoare pentru 15 FAMILII DIN BECENI SI UNA DIN BUZĂU ! Drumuri de munte , pustii, pe care bate un vânt rece.
Oameni sărmani în case izolate, lipsiți de orice sursă de hrană.
Voluntari curajoși le înfruntă pentru a le aduce un minim necesar.
Să vă gândiți , de câte ori răspundeți apelurilor noastre, la cat bine faceți .
Acolo unde se strâng mai multi, rezultatul e surprinzător.
Mulțumim, buzoieni cu suflet !
Vă transmitem mulțumirile celor ce au primit gândurile dv.
Azi ați dăruit speranțe și multă iubire.
Mulțumiri curajoșilor voluntari care înfruntă vremea și vremurile!”- a scris pe facebook, președinta filialei de Cruce Roșie Buzău, Roxana Mihaela Constantinescu.

În următoarea perioadă, Primăria Beceni, va distribui materialelor igienico sanitare pe raza comunei.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *