Sursă foto: ProSport

Cristi Pustai, antrenorul FC Gloria Buzău, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 27 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre posibilitatea ca FC Gloria Buzău să promoveze în prima ligă.

,,Play-off-ul presupune un alt campionat, par un pic desprinse echipele din fața noastră, având experiența anului trecut, în care Craiova părea că a evadat, dar la sfârșitul sezonului a trebuit să câștige ultimul meci să se asigure de prezența în play-off.

Eu cred că play-off-ul înseamnă un alt campionat, dar e bine totuși că se păstrează un alt campionat. Măcar atât s-a făcut mai bine, decât înjumătățirea punctelor sau ștergerea golurilor. Asta este o altă problemă pe care eu nu o înțeleg, împărțim punctele, iar în play-off sunt mai puține puncte ca în play-out.

Nu mi se pare normal, adică eu joc 6 luni pe puncte mai puține, decât dacă îmi aduc în ianuarie și februarie jucători mai buni pe care îi plătesc 4 luni, dar scap de retrogradare”, a spus Cristi Pustai la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *