Sursă foto: ProSport

Cristi Pustai, antrenorul FC Gloria Buzău, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 27 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre posibilitatea ca FC Gloria Buzău să promoveze în prima ligă.

,,Play-off-ul presupune un alt campionat, par un pic desprinse echipele din fața noastră, având experiența anului trecut, în care Craiova părea că a evadat, dar la sfârșitul sezonului a trebuit să câștige ultimul meci să se asigure de prezența în play-off.

Eu cred că play-off-ul înseamnă un alt campionat, dar e bine totuși că se păstrează un alt campionat. Măcar atât s-a făcut mai bine, decât înjumătățirea punctelor sau ștergerea golurilor. Asta este o altă problemă pe care eu nu o înțeleg, împărțim punctele, iar în play-off sunt mai puține puncte ca în play-out.

Nu mi se pare normal, adică eu joc 6 luni pe puncte mai puține, decât dacă îmi aduc în ianuarie și februarie jucători mai buni pe care îi plătesc 4 luni, dar scap de retrogradare”, a spus Cristi Pustai la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *