În ultimele săptămâni, județul Buzău se confruntă cu o creștere alarmantă a traficului și consumului de droguri, într-o măsură care a stârnit îngrijorare în rândul comunității locale. Oamenii din Buzău se plâng că fenomenul a luat amploare și că este tot mai vizibil în zonele publice, cum ar fi zona centrală a municipiului, parcul Crang sau Gara Buzău.

Cetățenii se simt tot mai nesiguri și sunt îngrijorați de prezența tot mai frecventă a persoanelor care se droghează în plină zi, în locuri publice. Se pare că autoritățile locale au fost acuzate că tratează cu indiferență această problemă care s-a instalat în județ.

Cu toate acestea, situația pare să fie și mai gravă în comuna Pătârlagele, unde autoritățile au fost nevoite să ia măsuri drastice. Aici, un profesor de la Liceul Teoretic local a fost reținut sub acuzația de creare a unui grup infracțional organizat și trafic de droguri. Acest caz a ridicat semne de întrebare cu privire la dimensiunea rețelei de droguri care s-ar fi dezvoltat în zonă și care continuă chiar și după reținerea profesorului.

În tot acest timp, ne întrebăm ce face șeful IPJ Buzău, comisarul Pantazi. Să fie oare o coincidență că o parte dintre aceste rețele își continuă încă activitatea în Buzău?

Comunitatea din Buzău se află acum în alertă, cerând autorităților să ia măsuri imediate pentru a combate această creștere periculoasă a traficului și consumului de droguri. Această problemă delicată și amenințătoare necesită o acțiune fermă și coordonată din partea autorităților pentru a proteja sănătatea și siguranța comunității locale.

Cetățenii își exprimă speranța că autoritățile vor intensifica eforturile de combatere a traficului și consumului de droguri în județ și vor lua măsuri pentru a restabili ordinea și siguranța în comunitate.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *