Dezvoltarea site-ului web este o modalitate de promovare a afacerilor online. Mai simplu spus, este un loc in care poti sa-ti prezinti oferta, sa castigi clienti sau sa vinzi produse si servicii. Deci, cum proiectezi un site web eficient?

Echipa Sic Media, iti vine in ajutor cu tot ceea ce presupune crearea unui site, promovarea si mentenanta acestuia.

Dezvoltare web – Ce se afla sub aceasta declaratie?

Insusi termenul „dezvoltare web” poate fi inteles in multe feluri. Este un termen foarte general, care se limiteaza adesea la construirea structurii site-ului web. Cu toate acestea, este mult mai mult decat atat. Crearea este un proces in mai multe etape care necesita multa munca si abordarea corecta. Ca si in cazul construirii unei case, fiecare etapa trebuie planificata si implementata corespunzator. In acest fel, se poate obtine un efect solid.

Designul se refera in principal la partea grafica a paginii. Include etapa de creare a machetelor si a aspectului paginii. Crearea include, de asemenea, etape precum analiza, teste, implementare si pozitionare. Crearea de site-uri web este un concept mai larg. Acesta acopera toate etapele de la analiza pana la promovarea site-ului web.

Ce este si in ce consta dezvoltarea site-ului?

Multi oameni inteleg acest concept si ca realizarea de magazine online, aplicatii web sau pozitionare site-uri web. Motivul pentru aceasta este sensul larg al acestei expresii si granitele neclare dintre diferitele tipuri de site-uri. Prin urmare, termenii site web, magazin sau aplicatie sunt adesea folositi in mod interschimbabil. Ceea ce va fi un site web pentru unul, va fi un magazin online sau o aplicatie pentru altul. Cu toate acestea, nomenclatura nu este cea mai importanta aici. Cheia este sa intelegi corect asteptarile clientului.

De aceea, atunci cand alegi agentie de publicitate si creare website, un interviu si o intelegere aprofundata a nevoilor clientului sunt atat de importante. Datorita acestor etape, se poate specifica ce functii ar trebui sa aiba site-ul web si se pot evita neintelegerile.

Crearea unui site web este un proces in mai multe etape care vizeaza obtinerea unui site web consistent si atent. La fiecare etapa de lucru este necesara o abordare axata pe scopul site-ului web proiectat. Aceasta abordare necesita implicarea unor specialisti din diverse domenii. Datorita cooperarii lor stranse si coordonarii adecvate a muncii, este posibil sa se creeze un design optim.

Construirea unui site web incepe cu un plan bun. Cand doresti sa construiesti o casa, arhitectul pregateste mai intai un plan pentru aceasta. Este la fel cu site-ul. In primul rand, trebuie sa se creeze documentatia proiectului. Rezultatul final depinde direct de aceasta etapa. Planificarea incepe cu un interviu aprofundat si determinarea domeniului de activitate. In aceasta etapa sunt stabilite toate functionalitatile site-ului. Analiza acopera si mediul de afaceri al clientului. Cunoasterea industriei va permite intelegerea corecta a nevoilor clientului. Scopul principal al site-ului este determinat si sunt determinate punctele forte si punctele slabe ale clientului.

Asa cum a fost mentionat, crearea unui site web este un proces in mai multe etape care necesita actiuni la mai multe niveluri si o echipa cu experienta, precum cea de la Sic Media, este in masura sa parcurga toate etape necesare intr-un mod corect.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *