Crăița Haritina, candidat independent: ”Toma, îți este frică de mine?!”

Crăița Haritina, candidată independentă la funcția de primar al municipiului Buzău, a făcut publică o situație în care întâmpină dificultăți în demersul ei electoral. Aceasta a afirmat că a solicitat permisiunea de a strânge semnăturile necesare pentru candidatură în Piața Daciei, însă a primit un răspuns negativ, argumentându-se că clauzele contractuale ale proiectului de reabilitare a pieței nu permit acest lucru.

Crăița Haritina a criticat decizia autorităților și a sugerat că există o discrepanță între modul în care sunt tratate cererile independente și cele ale partidelor politice, menționând că pentru Partidul Social Democrat (PSD) s-a permis acest lucru conform clauzelor contractului. Ea a adresat o întrebare retorică primarului municipalității, acuzându-l indirect că ar încerca să împiedice candidatura sa.

Cu toate acestea, Crăița Haritina a declarat că va continua să își urmeze obiectivul și să strângă semnăturile necesare, chiar și în fața obstacolelor impuse de autorități.

”Sunt Haritina Crăiță și candidez independent pentru funcția de primar al municipiului Buzău. Am solicitat permisiunea de a strânge semnăturile necesare pentru candidatura mea în Piața Daciei. Cu toate acestea, mi s-a comunicat că acest lucru nu este posibil din cauza clauzelor contractuale ale proiectului de reabilitare a pieții. În schimb, am observat că pentru PSD, clauzele contractului permit această activitate. Mă întreb de ce există o astfel de diferență de tratament între un candidat independent și partidele politice. Domnule primar, vă întreb: de ce vă temeți de un candidat independent? Cu sau fără sprijinul dumneavoastră, voi reuși să strâng semnăturile necesare pentru candidatura mea”, a spus Haritina Crăița.

Această situație ridică întrebări cu privire la echitatea și transparența procesului electoral în municipiul Buzău și aduce în atenție dilema dintre drepturile candidaților independenți și clauzele contractuale ale proiectelor de infrastructură.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
2 thoughts on “Crăița Haritina, candidat independent: ”Toma, îți este frică de mine?!””
  1. Buna,si revenind la Dn-a Craita,daca ajunge si femeia asta la Primarie ne-am dus pe copca.
    Unde a fost,ce-a facut si unde vrea sa ajunga.

    1. Da, dacă ajung acolo aveți dreptate că “unii se duc pe copcă”. Nu- mi plac minciunile și lucrurile făcute greșit, cu bani mulți cheltuiți aiurea, și nu pe prioritătile cetățenilor. Unde am fost?! Depinde în ce perioadă. Până in 1995 am lucrat în servicii publice, după în privat. În 2000-2004 am fost consilier local în opoziție și premiat cu premiul pentru “cel mai bătăios consilier local”. Pentru ce am fost premiată, citiți Presa Vremi. Am făcut politică în 2000-2007 dar am renunțat. Apoi mi-am văzut de profesie: evaluator de mediu și expert tehnic judiciar în două domenii Energie și Protecția Mediului.. Ce fac de un an jumătate?! Duc singură în instanță un proces să salvez ce mai este de salvat din Crâng și arăt tuturor ce s-a făcut greșit în Buzău, inclusiv cu documente obținute de la autorități, publicate pe contul meu de Facebook. Unde vreau să ajung?! Unde trebuie îndreptat ce s-a făcut greșit și cu încălcarea legii de către actualul primar. Și credeți-mă este mult de lucru, imeni nu știe mai bine asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *