Costel Vânătoru titlul de „Omul Anului 2019”

Deplină recunoaștere, de către Primăria Buzău, a meritelor unui unui preot și cercetător iubit de comunitatea buzoiană. Pentru a doua oară consecutiv, Primăria municipiului Buzău îi va conferi părintelui Costel Vânătoru titlul de „Omul Anului 2019”.

Potrivit unui proiect de hotărâre ce va ajunge pe masa consilierilor municipali în ședința de luni, buzoianul nominalizat desemnat Omul Anului 2019 este părintele Costel Vânătoru, un nume notoriu atât printre cercetătorii în horticultură, cât şi în lumea bisericii.- informează reporterbuzoian.ro.

Se pare că, în urma dezbaterilor din comisie, consilierii locali și-ar fi dat deja votul de încredere pentru ca renumitul cercetător de la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură să primească titlul de „Omul Anului” 2019. Pentru Costel Vânătoru este a doua oară când îi este oferit titlul de „Omul Anului” la Buzău .

Părintele Costel Vânătoru s-a născut pe 10 octombrie 1967 în localitatea Lopătari din judeţul Buzău. Slujitor al Domnului, doctor în horticultură și, totodată, coordonator al Laboratorului de Genetică şi Ameliorare din cadrul Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură din Buzău, părintele Vânătoru a crezut dintotdeauna că cele două „misiuni” ale sale  pot coexista, crezul său fiind acela că prin cercetare nu face altceva decât să descopere creaţia lui Dumnezeu.- potrivit reporterbuzoian.ro.

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *