Dusterul 4×4 Iron Man, condus de buzoianul Cosmin Crăciun a ajuns astăzi  în Laponia, la ora 13, alături de  convoiul de mașini din România. La fix o săptămână de când au plecat din țară, pasionații de off-road și-au întrecut limitele și au bifat pe hartă punctul final, Laponia, conform sansanews.ro.

Deși în mediul online, discuțiile vizau faptul că mașina nu va reuși să ajungă până acolo, iar  problemele tehnice vor apărea și vor face Dusterul să cedeze, iată că buzoianul a reușit, chiar dacă nu a fost ferit de piedici. Drumul a fost foarte lung și anevoios, parcurs într-un timp scurt, iar temperaturile s-au păstrat constant negative.

Au fost momente în care Dusterul a avut probleme cu cutia de viteze, mașina nu mai putea merge cu treptele 3,5 și 6, însă problema a fost, la scurt timp, remediată de Cosmin, alături de colegii săi de drum. Pasionații de off-road nu au vrut să apeleze la service-urile din zonă, și cu un ciocan și câteva ustensile pe care le-au luat special de acasă, au reușit să repare mașina, astfel evitând întârzierile.

Citește întregul articol pe sansanews.ro.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *