După aproape o lună după ce Corina Braniște nu a oferit niciun punct de vedere public, la fel ca și conducerea DGASPC Buzău, a decis să transmită prin email o notificare prin care cere să-i fie scris un articol cu scuze publice la adresa sa și a familiei sale cu privire la toate afirmațiile și acuze transmise online.

Șefa de la Serviciul Rezidențial Apartamente(SRA) din cadrul DGAPSC, a mai solicitat în aceeași notificare că dorește ștergerea tuturor materialelor la adresa ei de pe paginile și site-ul www.stiridinsursebuzau.ro.

Prin prezenta, o notifică pe dna. Corina Braniște, șefa acuzată de furt de la copii instituționalizați să răspundă la următoarele întrebări:

Corina Braniște
  • Ați ținut cont de propria demnitate și imagine atunci când a furat de la gura copiilor?
  • Ați lovit vreodată beneficiarii serviciilor oferite de DGASPC?
  • Ați furat vreodată ciocolată și dulciuri care trebuiau să ajung la beneficiari cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă?
  • Ați furat copanele care erau destinate beneficiarilor?
  • Ați băgat cu forța o mare parte dintre beneficiari în Spitalul Ojasca pentru tratament?
  • Ați făcut excursii cu beneficiarii la Penitenciarul Tichilești?

(!) Informațiile și acuzele publicate la adresa dnei. Corina Braniște stau la baza declarațiilor a angajaților și a foștilor angajați din cadrul DGASPC, dar și a beneficiarilor. Astfel, o „notificăm” pe Corina Braniște că se poate regăsi cu ușurință în sintagma ,,Hoțul strigă hoții!”. Atâta timp cât angajații și beneficiarii au povestit cu lux de amănunte experiența avută cu dna. Braniște, doar soțul său a sărit în apărarea acesteia, nici măcar DGASPC Buzău nu a oferit niciun punct de vedere/drept la replică sau începerea unei anchete. ,,Lasă că trece valul! Presa scrie… ursul merge!”

Anexăm mai jos notificarea dnei. Braniște Corina, prin care speră că va intimida jurnaliștii să nu mai scrie și să șteargă informațiile și acuzele venite din partea angajaților subordonați. Ziarul nostru vă va ține la curent cu informații EXCLUSIVE din „bucătăria” Serviciul Rezidențial Apartamente.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *