Cine este cu adevărat „copilul de mingi” al lui Ciolacu? Vezi mai jos cu ce s-a ocupat!

Doi membri ai Organizației de Tineret a PSD Buzău, Andreea Buzăeanu și Gabriel Enciu, sunt cercetați de polițiștii de la Investigarea Fraudelor pentru evaziune fiscală și delapidare, prejudiciul care li se pune în cârcă celor doi fiind de ordinul miliardelor de lei vechi, conform liberinbuzau.ro.

Enciu Gabriel a fost cercetat PENAL pentru mită electorală la Valea Râmnicului. Un localnic a reclamat la poliție că a primit din partea unui bărbat un ziar de campanie in care era o bancnotă de 50 de lei cu recomandarea de a vota candidatul PSD la primăria comunei Valea Râmnicului. Fapta e fost sesizată poliției de coordonatorul PDL al campaniei electorale pentru alegerile parțiale de la Valea Râmnicului care a primit un telefon de la un alegător din comună care i-ar fi adus la cunoștință cele întâmplate, conform publicației observatorulbuzoian.ro.

„În noaptea zilei de 23 spre 24 mai 2014, în jurul orelor 24,00, în timp ce mă aflam în comuna Valea Râmnicului, împreună cu numiții Florescu Raul, Urloiu Valentin (candidatul PNL la Primăria Comunei Valea Râmnicului) și cu încă o persoană care îl însoțea pe acesta din urmă, numitul Urloiu Valentin a primit un telefon. Prin acest telefon, Urloiu Valentin era înștiințat că la domiciliul numitului Surugiu Vasile a oprit un autoturism al cărui conducător auto i-a lăsat ceva și apoi a plecat. Urloiu Valentin l-a sunat pe șeful Secției de Poliție din Valea Râmnicului, domnul polițist Șoaită, dar acesta nu i-a răspuns și, ca atare, l-a contactat telefonic pe un alt lucrător al Secției de Politie, domnul Dănulescu, pe care l-a informat cu privire la cele întâmplate. În urma discuției, au venit două echipaje de poliție, împreună cu care ne-am deplasat cu toții la domiciliul numitului Surugiu Vasile. Întrebat de organele de poliție ce s-a întâmplat, acesta a recunoscut că, în urmă cu puțin timp, la domiciliul său a venit o persoană cu un autoturism vișiniu, care i-a înmânat un ziar fără elemente de identificare în care i-a pus o bancnotă de 50 lei (seria 072C4439916) și i-a spus să voteze cu candidatul PSD la Primăria Valea Râmnicului.
Surugiu Vasile a dorit să îi înapoieze banii, însă conducătorul auto s-a urcat imediat în mașină și a plecat. Din pozele pe care eu i le-am arătat numitului Surugiu Vasile, acesta a recunoscut persoana care a venit la domiciliul său ca fiind numitul Enciu Gabriel și autoturismul acestuia marca KIA cu numărul de înmatriculare B-51-YPY. După discuția avută la domiciliul lui Surugiu Vasile, organele de poliție au mers cu acesta la sediul Poliției pentru a i se lua o declarație scrisă”,
a declarat Adrian Iancu cel care a sesizat la poliție cele întâmplate, pentru aceeași sursă citat.

Ce spune Gabriel Enciu despre acuzația de mită electorală: ,,Este o informație falsă, la parchet s-a dovedit ca omul acela a fost pus de cei de la PDL să declare ca a văzut pe cineva care a aruncat un ziar, in care i s-a părut ca erau 50 de lei!”

Enciu Gabriel este implicat în mai multe afaceri cu bani publici și în fabrica MISS Buzău. Publicația liberinbuzau.ro, a documentat pe larg afacerile și fabrica de MISS a lui Enciu. Citește articolul de mai jos!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *