Doi minori au fugit din apartamentele rezidențiale. Directoarea acuzată că fura copanele și dulciurile copiilor din centrele de plasament din Buzău e acum pe “făraș”.

Conform informațiilor de ultimă oră, la acest moment o echipă de control din cadrul Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Buzău – AJPIS.

Recent, în urma scandalurilor, doi copii au fugit din apartamentele sociale, spun sursele noastre.

Unii dintre angajați cred că acest control ar putea fi chemat chiar de către directoarea “furăcioasă”.

Directoarea este acuzată de furt

Surse din cadrul DGASPC Buzău susțin că directoarea este acuzată de furt, după ce a fost prinsă de câțiva angajați cu copanele de pui în geantă. Mai mult de atât, angajații o acuză pe directoare că de sărbători pleacă încărcată de dulciuri, primite donații pentru copii abandonați din Serviciul Rezidențial de Apartamente.

Pe de altă parte, Corina Braniște a mai fost implicată într-un dosar a unui furt de lemne de la Centrul de Plasament Beceni, pe vremea când aceasta era directoare. În acest sens, s-au făcut mai multe plângeri penale atât la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, cât și la Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Conform locuitorilor din comuna Beceni, Corina Braniște este soția preotului Braniște din Valea Părului. Sub protecția anonimatului un fost angajat al Centrului de Plasament Beceni ne-a declarat că o parte din lemnele furate au ajuns chiar la locuința deținută de preot și de directoarea SRA din comuna Beceni. Pe parcursul cercetărilor penale, unul dintre angajații Centrului Plasament, pe atunci fochist, a fost băgat la înaintare pentru a-și însuși dispariția lemnelor, motiv pentru care a fost pus să semneze mai multe documente.

Conform informațiilor noastre, Corina Braniște ar fi ținută în brațe chiar de însuși șeful CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *