[ File # csp12167979, License # 2637522 ] Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php) (c) Can Stock Photo Inc. / BlaSh

În cursul zilei de ieri, 11 martie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice au desfăşurat activităţi pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în domeniul comercializării şi industrializării materialului lemnos.

Poliţiştii au efectuat controale la agenţi economici de profil din municipiul Buzău, cu privire la legalitatea desfăşurării operaţiunilor cu material lemnos.

Astfel, poliţiştii au verificat stocurile scriptice şi faptice, precum şi modul de completare a documentelor cu regim special.

În urma controalelor efectuate la un operator economic de profil au fost constatate nereguli în sensul că nu existau documente de provenință pentru întreaga cantitate de material lemnos aflată pe stoc..

În cauză s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr.171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 15.000 de lei.

Totodată, s-a dispus măsura complementară a confiscării pentru aproximativ 60 m.c. cherestea rășinoase, evaluat de reprezentanții silvici la suma de 37850 lei. Materialul lemnos a fost predat în Ocolului Silvic Buzău.

Foto arhivă

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *