Contabilul Buliviță era să arunce învățământul din Beceni în aer!!! La propriu!!!

Website-ul de dezvăluiri și investigații, opinialubisca.ro, a publicat un nou articol privind contabilul Adrian Burlacu, de la Liceul Tehnologic Beceni.

Așa cum promiteam, revenim cu subiectul despre contabilul de la Liceul din Beceni, pe numele căruia există deja o plângere penală, probabil vor urma și altele, că în fiecare zi se mai descoperă câte o neregulă, ca să nu-i spunem infracțiune a acestuia, informează opinialubisca.ro .

Ieri a intrat în posesia noastră un document exploziv, care demonstrează inconștiența acestui om care se visează primar deși nu-l recomandă decât vocea și talentul, cum ar spune cineva.

Potrivit, opinialubisca.ro, este vorba despre o factură prin care s-au achizițional zeci de litri de antigel, cam de 100 de milioane, pentru instalațiile de încălzire ale școlilor din Beceni, școli deservite de centrale, astfel încât țevile să nu înghețe atunci când se oprește căldura.

Doar că, la o verificare recentă, asta ține și de competența organelor, s-a constatat că prin instalații circulă doar… apă chioară. Doamne ferește să fi venit vreun ger năprasnic, care să înghețe țevile, că presiunea centralei ar fi aruncat totul în aer, iar integritatea, ca să nu ne gândim mai departe și să spunem chiar viața copiilor din școală ar fi fost într-un real pericol.

Se pune deci o întrebare firească, dacă factura există, banii au fost cheltuiți de Adrian Burlacu, unde este antigelul?… Cumva firma din curtea sa vinde și astfel de produse… ”

Pentru mai multe dezvăluiri și investigații, vizitează website-ul opinialubisca.ro.

Sursă: opinialubisca.ro

SESIZEAZĂ FAPTELE DE CORUPȚIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *