Miami Bici 2

Buzăul a devenit subiectul principal în noul film Miami Bici 2, iar orașul este intens promovat în comedia care îi are în rolurile principale pe Bromania și Codin Maticiuc. Cu ocazia premierei, am avut șansa să stăm de vorbă cu primarul orașului, Constantin Toma, care ne-a dezvăluit perspective inedite despre colaborarea cu Maticiuc și cum se simte Buzăul în atenția cinematografiei.

Într-un interviu acordat DC News, primarul Toma a subliniat importanța oricărei forme de promovare pentru orașul său, menționând că, chiar dacă nu a avut încă ocazia să vadă filmul, se bucură că Buzăul este subiect de discuție. „Orice reclamă este pozitivă, poate fi o formă de promovare. Bineînțeles, nu am văzut filmul în acest moment, dar cu siguranță voi merge pe 1 decembrie când va fi premiera. Se vorbește despre Buzău și este important. Noi avem și o campanie de branduire începută în 2018, am luat chiar și titlul de „Cel mai bun proiect de oraș”, la Londra, Parisul fiind pe locul doi. Filmul, chiar dacă este o comedie, eu zic că ne ajută”, a declarat primarul Toma.

Constantin Toma a dezvăluit că a vorbit cu Codin Maticiuc

Despre colaborarea cu Codin Maticiuc, edilul a mărturisit că au discutat chiar înaintea premierei pentru a face evenimentul de lansare cât mai special la Buzău. „Am vorbit chiar aseară cu el pentru că această lansare, care se va face la Buzău, se dorește a fi cât mai frumoasă și diferită”, a adăugat primarul.

Întrebat dacă ar colabora cu Codin Maticiuc pentru a realiza un film despre Buzău, primarul Toma a răspuns afirmativ, adăugând cu umor: „De ce nu? Doamne ferește să fie dramă! Realitatea poate fi îmbrăcată și într-o comedie, dar și într-un film documentar. Buzăul este în plină transformare, iar dacă se vorbește despre Buzău este foarte important, chiar și la mișto, cum e în Miami Bici 2.”

Edilul a clarificat situația „buzoienilor din Moldova”

În ceea ce privește identitatea buzoienilor, primarul a clarificat o confuzie frecventă. „De obicei, în cazul Buzăului se face foarte repede confuzia că ar fi în Moldova, dar orașul e la 100-120 de kilometri de Moldova, iar orașul a fost dintotdeauna în Muntenia, în Țara Românească. Nu știu de unde treaba asta, dacă întrebi zece români care nu-s din Buzău, nouă îți vor spune că Buzău e în Moldova. Nu știu de ce s-a întâmplat chestia asta, e din vechime”, a explicat edilul.

Codin Maticiuc a subliniat implicarea orașului Buzău în Miami Bici 2

Codin Maticiuc, unul dintre protagoniștii filmului, a subliniat și el implicarea orașului Buzău în Miami Bici 2, bucurându-se de prezența lui Marcel Ciolacu la lansarea trailerului, amintind că acesta este originar din Buzău.

Astfel, Buzăul devine o prezență remarcabilă în lumina reflectoarelor cinematografiei, iar locuitorii orașului așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va surprinde pelicula farmecul lor specific într-o comedie de amploare.

MIAMI BICI 1 – Official Movie Trailer

MAKE BUZĂU GREAT AGAIN: Ciolacu, prezent la ziua de naștere a lui Codin Maticiu


Premierul României, Marcel Ciolacu, s-a alăturat unei festivități remarcabile organizate pentru a marca ziua de naștere a celebrului vlogger și actor Codin Maticiuc, generând, astfel, numeroase discuții în mediul online. La această ocazie, Marcel Ciolacu a savurat prezența lui BRomania (cunoscut și sub numele de Matei Dima) și a gazdei evenimentului, Codin Maticiuc.

Una dintre momentele surprinzătoare ale serii a fost anunțul oficial făcut de BRomania cu privire la premiera mult așteptată a comediei „Miami Bici 2”, continuarea filmului de succes „Miami Bici”. Noua producție, în care BRomania și Codin Maticiuc își asumă rolurile principale, este programată să fie lansată în cinematografe pe 24 noiembrie. Admiratorii filmului original au fost în așteptare cu sufletul la gură pentru această veste și acum au un motiv în plus să-și marcheze calendarul.

Într-o notă plină de umor, premierul Marcel Ciolacu a captat atenția purtând un tricou cu mesajul „Make Buzău great again”, o aluzie prietenoasă la noul film și la orașul natal al lui Codin Maticiuc.

Cu toate acestea, festivitatea nu a fost lipsită de controverse, deoarece Matei Dima, cunoscut și sub numele de BRomania, a fost condamnat la o amendă penală la începutul anului 2023 de către Judecătoria Zărnești. Această condamnare vine în urma unui incident din martie 2021, când BRomania a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Cu toate acestea, el a afirmat că consumul de astfel de substanțe s-a produs cu câteva zile înainte de evenimentul respectiv.

Fotografiile de la petrecere cu premierul Marcel Ciolacu, BRomania și Codin Maticiuc au devenit virale pe platformele de socializare, atrăgând atenția publicului asupra acestui eveniment deosebit și asupra noutăților legate de filmul „Miami Bici 2”. Admiratorii așteaptă cu nerăbdare lansarea acestui proiect cinematografic și urmăresc cu atenție evoluțiile ulterioare.


RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Primarul Constantin Toma, dezvăluiri de la premiera Miami Bici 2: Buzăul în lumina reflectoarelor cinematografiei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *