După ce primarul Buzăului și-a creat o expoziție în aer liber cu fotografii pe care îl ilustrau pe Ceaușescu sau pe propria persoană, aceasta a dat o serie de explicații halucinante la postul național de televiziune Digi 24.

În prima parte a răspunsului, edilul buzoian îl acuză chiar pe Gabriel Avramescu, spunând că „Avramescu le-a pus” și că liderul liberalilor de la Buzău este „un vânător”.

,,Este o fotografie pusă de domnul Gabriel Avramescu care este șeful PNL-ului la Buzău și care se ocupă numai să vâneze. Dincolo de toată treaba asta, ieri Buzăul a făcut 1650 de ani de atestare a numelui și ieri s-a deschis o expoziție în care nu mai sunt acele fotografii. A lucrat o echipă în care uite: și căderea lui N. Ceaușescu, și Penitenciarul de la Râmnicu Sărat, cu toți martirii neamului care au fost acolo. Au fost două poze cu N. Ceaușeșcu, în care una trebuia să exemplifice industrializare care s-a făcut, prentru că 1650 de ani, însemnă și perioada de 44 de ani, 1945 – 1989, când s-au făcut și foarte multe lucruri bune, însemnă și perioada de când este primar Toma însemnă…. (momentul când prezentatoarea Digi 24 intervine peste edilul Buzoian și îl întreabă dacă regretă perioada Comunismului). Am trăit atunci, aveam 30 de ani când a venit revoluția, munceam în industria de tractoare a României și nu regret nimic. M-am școlit atunci, am învățat bine la școală, am fost șef de secție la doi ani după terminarea facultății. Am căpătat o experiență deosebită pe care nu mi-o ia nimeni, nu regret absolut nimic. Am ieșit la revoluție cu arma în mână, dar să acceptăm că au fost și lucruri atunci și industrializare României s-a făcut atunci, poate câteodată poate chiar forțat, dar aceea industrializare ajută Buzăul și astăzi. Faptul că a fost o greșeală a celor de s-au ocupat, de au pus două poze cu Ceaușeșcu, prima a fost cu industrializarea, iar alta a fost la inaugurarea unui obelisc, inaugurarea lui Gheorghe Coman, mare sculptor, la sărbătorirea la 1600 de ani la atestare a numelui de Buzău”, a spus Constantin Toma la Digi 24.

Liderul opoziției de la Buzău, liberalul Gabriel Avramescu, susține că cineva va trebui să plătească pentru fapta comisă.

,,Întrebarea mea este foarte clară, dacă armata a fost de acord cu amplasarea celor două imagini pe gardul și la intrarea garnizoanei. Sincer, mie mi se pare că în timp ce îl pui pe Ceaușescu pe zidul armatei și l-ai pus și pe IPS. Ciprian, nu ai făcut alt ceva decât să pângărești cele două instituții, biserica și aramata. Sunt sondaje foarte clare și arată că instituțiile în care românii au cea mai mare încredere sunt armata și biserica. În momentul în care tu pui pe gardul armatei imaginile unui dictator și a unui personaj care este condamnat pentru crime împotriva umanității. Edilul va trebui să răspund nu doar în fața oamenilor, cum de a fost posibil așa ceva, chiar și pentru 4-5 zile. Dacă era o campanie de marketing, așa cum spune domnul primar, trebuia să anunțe. Pe de altă parte, dacă edilul buzoian nu a fost de acord sau dacă nu a știut de chestia asta să vină și să spună clar cine se face vinovat de treaba asta, și să ia măsurile ce se impun împotriva persoanelor care au făcut treaba asta. Chiar dacă imaginile au fost date, cinci zile, Ceaușescu a stat pe gardul unității militare. Să înțeleg că acum lui Toma i se pare normal să-l pună pe Putin pe gard, pentru că este parte a istoriei Europei, sau în cel mai rău caz Stalin și Hitler”, ne-a transmis Gabriel Avramescu.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Constantin Toma nu știe și nu a văzut nimic: „Avramescu le-a pus. Se ocupă numai să vâneze””
  1. eu nu am o culoare politica pentru ca am votat la presedentie cu Werner si la locala din Buzau cu nenea Costel Toma!!!
    nu am o conduita sau o eduactie politica asa ca , cu atat mai mult nu consider ca am dreprt de vot , DAR doresc sa- i transmit D-lui Avramescu ca:
    Nu-i cunosc veleitatile de administrator, lider , atitudine sau priceperea in a manegeria bugete , activitati si altele dar trebuie sa recunosc ca a cam pierdut sansa sa ne arate ce poate deoarece nenea Costel Toma a demonstrat ca face treaba si are in continuare votul meu desi nu imi place si nu mi-a placut niciodata PSD , partidul asta descendent din PCR!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *