Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a fost ales președinte executiv al Asociației Municipiilor din România. În perioada 2020-2024, edilul Buzăului va face echipă în boardul asociației cu primarul municipiului Clujului-Napoca, Emil Boc, infromează reporterbuzoian.ro .

„Ieri, 17 decembrie 2020, primarii celor 105 municipii din România, constituiți în Asociația Municipiilor din România, înființată încă din 1990, au ales forurile de conducere pentru perioada 2020 – 2024.Sunt foarte onorat să vă informez că am fost votat Președinte Executiv, iar domnul Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, Președinte. Menționez că în perioada 2016 – 2020, funcția de Președinte Executiv a fost exercitată de domnul Ilie Bolojan, fostul primar al Oradei.

Dacă fiecare oraș mare se dezvoltă și țara se dezvoltă!Asociația Municipiilor din România înseamnă aproape 50% din populația României și 70% din toată cifra de afaceri a statului.Ca reprezentant al Buzăului în această organizație puternică, mă voi bate atât pentru dezvoltarea orașului nostru, dar și pentru dezvoltarea întregii țări!”, a scris primarul Constantin Toma pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *