Președintele ecologist Cătălin Vlanghe, a stabilit candidatul pentru Primăria Râmnicu Sărat

Aflându-se în vizită de lucru în județul Buzău, președintele organizației județene a Partidului Ecologist Român(P.E.R.), domnul Cătălin Vlanghe, a ajuns și în municipiul Râmnicul Sărat, acolo unde a purtat mai multe discuții cu Constantin Roșca, actual consilier local din partea Partidului Ecologist.

În urma discuțiilor, președintele Vlanghe și-a arătat disponibilitatea în susținerea domnului Constantin Roșca, pentru a-și depune candidatura la funcția de primar al municipiului Râmnicu Sărat.

Constantin Roșca, consilier local din partea Partidului Ecologist.

La Mărăcineni, va candida domnul Roșca Cătălin Marius, administratorul Decaro Mecanotehnik, firmă ce comercializează motostivuitoare, firmă ce este disponibilă pe piața locală din Buzău şi zona Munteniei, precum şi în vestul Europei.

Roșca Cătălin Marius, administratorul Decaro Mecanotehnik.

Cine este Cătălin Vlanghe?

Conducerea centrală a Partidului Ecologist Român a numit în luna ianuare un nou președinte al filialei Buzău. Este vorba despre Cătălin Vlanghe, un tânăr care deține mai multe afaceri în domeniul confecțiilor textile, auto, comerț și absorția de fonduri europene.

Cătălin Vlanghe, este student în anul 3 al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității ,,Aurel Vlaicu” din Arad.

La doar 31 de ani, Cătălin Vlanghe, își dorește ca Buzăul să devină un oraș verde și își propune să intre în politică cu pași repezi.

“Vom lupta pentru a implementa un mediu curat, sănătos și verde care să aibe impact în viața cetățenilor. De asemenea, ne concentrăm la noi acțiuni prin care lumea să ne cunoască mai bine, cum ar fi o acțiune deja demarată în acest sens, denumită Eco City Buzău, la care lucrează un număr însemnat de profesioniști în domeniul mediului. Este felul nostru de a convinge oamenii să ni se alăture și la nivel județean. Partidul Ecologist Român nu este doar un partid, este locul unde putem instrumenta și realiza un mediu și aer curat pentru viitorul nostru și al copiilor noștri !”– a declarat președintele organizației județene Buzău, domnul Cătălin Vlanghe.

Eugenia Serban, administrator și președintele organizației de femei al Partidului Ecologist Roman, filiala Buzău.

Brînzea Dragoș, expert de mediu în echipa biroului permanent județean.

De curând, Partidul Ecologit Român, filiala Buzău și-a ”tras” un nou sediu, în cartierul Dorobanți 1, pe strada Columbelor, la parterul blocului 22/3 .

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *