Consilierul local – Cristi Dobre, cunoscut sub numele „Chef Crisit ICE” le pregătește tuturor doritorilor masa de Paște.

„Salutare, prieteni pofticiosi! ❤️Sfintele Sărbători Pascale se apropie cu pași repezi si indiferent de dificultăți , le vom întâmpina cu bucurii și masa îmbelșugată , alături de toți cei dragi noua ! ❤️Și în acest an, echipa „Bucătăria lui Cristi Ice” este alături de dumneavoastră cu un meniu complet, cu preparate tradiționale, ca la mama acasă, gătite cu profesionalism și dăruire, asa cum v-am obișnuit în ultimii ani!Lăsați grijile în seama noastră, surprindeți-va familia și petreceți împreună în jurul mesei pline cu bunătăți! Va mulțumim pentru încrederea acodata și va așteptăm cu drag comenzile pana în data de 14 Aprilie -inclusiv- Bunătățile , se vor livra in ziua de15 Aprilie între orele 7.00-10.00 – proaspete – doar sa le încălziți la temperatura potrivită ! ❤️Va dorim Sărbători Binecuvântate!❤️#Paste#Drob#OuaRosii#bucatarialuicristiice#Pasca„, a scris Cristi ICE pe pagina sa de facebook.

Cristinel Dobre are 42 de ani și este Chef Bucătar, absolvent Master Class al Scolii de Arte Culinare, Horeca School, membru WACS (World Association of Chefs Societies), reprezentant al ANBCT(Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism) pe zona de sud.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *