Situație revoltătoare în municipiul Râmnicu Sărat, jud. Buzău. Un consilier local a fost agresat de mai mulți angajați ai primăriei, în timp ce au fost surprinși comițând o ilegalitate. Șeful Poliției din Râmnicu Sărat a fost chemat de urgență de interlopi.

Este vorba de consilierul local Florentin Pascu, votat pe listele PMP. Acesta observa activitatea ilegală Administrației Domeniului Public Râmnicu Sărat din calitatea sa de consilier, drept pentru care a scos telefonul mobil și a făcut două fotografii.

Cele două fotografii de mai sus sunt singurele imagini pe care consilierul local – Florentin Pascu le-a putut surprinde, fapt pentru care imediat după au urmat scene șocante pentru reprezentantul Consiliului Local.

“M-au sechestrat pe domeniul public, practic m-au inconjurat și nu m-au lăsat să plec.
Unul dintre ei m-a strans de gât si m-a lovit. Am sunat la 112, au venit echipajele de poliție și jandarmerie și ne-au luat pe toți la sediul poliției”,
spune consilierul local – Florentin Pascu, care reproduce cu greu șcenele pe care le-a îndurat.

Poliția l-a amendat pe consilier bătut! Agresorii… în libertate

“M-au amendat pe mine, chiar dacă eu sunt persoana vătămată! Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, după care le-au dat drumul acasă”, mai susține consilierul local – Florentin Pascu.

BOMBĂ: Curtea îi aparține lui Cezar Preda

Domeniul privat unde angajații ADP Râmnicu Sărat făceau curățenie, este proprietatea fostului deputat și lider PDL Buzău – Cezar Preda.

Curtea ar fi fost închiriată în ultima perioadă de un clan de etnie romă din orașul Râmnicu Sărat, cunoscut sub numele de Moldoveanu.

Felix Rache a luptat în campanie cu “brigada” de interlopi din Râmnicu Sărat

Clanul Moldoveanu a devenit popular în anul electoral 2020, după ce l-au susținut în campania electorală pe Felix Rache pentru CJ Buzău și pe Florian Nicolae(zis și “vată pe băț”) pentru funcția de viceprimar al primăriei din Râmnicu Sărat, în alianță cu PSD, chiar dacă până în alegerile locale Florian Nicolae a mai fost viceprimar din partea PSD.

Barbu Ciprian este un personaj de “mândrie” pentru administrația locală din Râmnicu Sărat, nefiind nevoie să pomenim despre trecutul său dezastruos. Primarul PSD-ist Sorin Cîrjan l-a ținut drept consilier personal până când la ADP Râmnicu Sărat s-a eliberat funția de șef serviciu sistematizare rutieră din cadrul ADP.

Este cunoscut faptul că acesta este un bun prieten al agresorului Robert Moldoveanu, cel care s-a încumetat să facă legea pe stradă și să lovească un consilier local care consta o ilegalitate comisă de mafia PSD și PRO România din Râmnicu Sărat.

Bărbatul de etnie ar fi recurs la gestul său de furie după ce angajații ADP l-ar fi înconjurat pe consilier local și i-ar fi adus amenințări și injurii, mulți dintre ei fiind într-un program de ucenicie pe bani publici.

Robert Moldoveanu(beneficiarul curățeniei făcute pe bani publici de ADP) împreună cu Barbu Ciprian, șef serviciu sistematizare rutieră din cadrul ADP.

Șeful poliției chemat de interlopi la fața locului

Printre altele, șeful Poliției Rutiere din Râmnicu Sărat este finul fostului șef doi și un sfert – Marius Ichim, soțul candidatei PRO România-PSD, Carmen Ichim, ca vicepreședinte la CJ Buzău. Prefectul PSD – Gabriel Ilie este nașul comandantului poliției Râmnicu – Iulian Șerban.

“Individul acela, agresorul, Robert Moldoveanu, l-a sunat imediat pe viceprimar și țipa la el ceva de neimaginat. Îi cerea viceprimarului să-l trimită imediat acolo pe Iulian Șerban, seful poliției. Vă puteți imagina ce relații au ăștia?

Ne-au luat la poliție, ne-au audiat separat și ne-au amendat pe toți, inclusiv pe mine, chiar dacă sunt parte vătămată și le-am explicat și prezența mea în baza prevederilor art. 207 din Codul Administrativ”, mai spune Florentin Pascu, fiind complet dezamăgit de cum au procedat polițiștii din Râmnicu Sărat.

Bază legală: Art. 207. – Protecţia aleşilor locali
(4) Pe întreaga durată a mandatului, aleşii locali se consideră în exerciţiul autorităţii publice şi se bucură de protecţia prevăzută de lege.
(5) De aceeaşi protecţie prevăzută la alin. (4) beneficiază şi membrii familiei alesului local – soţ, soţie şi copii – în cazul în care agresiunea împotriva acestora urmăreşte nemijlocit exercitarea de presiuni asupra alesului local în legătură cu exercitarea mandatului său.

Făceau curățenie la cimitir, dar au făcut și în curtea interlopilor

După scandal, prezența angajatilor ADP și a utilajelor a fost justificată printr-o acțiune de toaletare, după acel teren privat, la arborii aflați pe terenul cimitirului, aflat in vecinatate. A fost o toaletare a copacilor efectuata peste gard, din cauza ca PRB-ul nu putea sa ajunga prin incinta cimitirului până aproape de arborii respectivi.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *