Conferință de anvergură la sala mare a Consiliului Județean Buzău. Tinerii social democrați și-au ales președintele, Costin Stanciu, asta după ce acesta a deținut un mandat ca președinte interimar.

Cu toate acestea, tinerii social democrați, cârmuiți de seniorii din PSD Buzău nu s-au sfiit să cheme și presa la acest eveniment. Să le fie totuși frică social democraților de a patra putere în stat?

Privind fotografiile urcate pe rețelele de socializare, am observat că în sală nu se aflau doar tineri social democrați, ci și persoane ajunse la vârsta a treia sau ce au depășit vârsta de 35 de ani, dar cu funcții înalte în instituțiile de stat. Am mai văzut și ici colo

S-or afla la a treia tinerețe, poate nu știm noi…

Noul președinte al TSD Buzău s-a arătat surpins că presa nu a fost invitată la eveniment, ba chiar susține că i s-a cerut aprobarea pentru emiterea unui comunicat de presă pentru informarea jurnaliștilor despre evenimentul cu pricina.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *