Co-președinții partidului AUR George Simion, Claudiu Târziu și președintele Senatului partidului AUR, Sorin Lavric, primii trei oameni din organizația politică , au mai multe cărți și articole scrise decât probabil au citit vreodată liderii PSD, PNL, USR și UDMR.

Ludovic Orban, Marcel Ciolacu și Dan Barna nu prea au excelat din acest punct de vedere. Ce să le mai ceri să scrie ceva din moment nivelul lor de cunoaștere este unul extrem de scăzut, dovadă a inculturii de orice fel.

Nici nu are de ce să te mire că acești oameni, adică cei din AUR, au luat peste 9% din voturile cetățenilor și au știut să își facă campanie electorală, din moment de vorbim de o elită intelectuală, majoritatea deputaților fiind performeri în domeniul lor de specialitate.

Au ajuns parlamentari doctori, profesori universitari, antreprenori, scriitori, jurnaliști, oameni de cultură. Pe de cealaltă parte avem un clan cu diplome false.

De la partidul AUR multe surprize ne așteaptă.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *