Cu propulsia sau tracțiunea spate, cum i se mai spune, nu e de joaca pe suprafețe alunecoase, dacă nu știi cum și când. Și, chiar, și atunci, pot apărea surprize. Iar dacă sub pedala de accelerație se află și câteva sute bune de cai putere, lucrurile se complică și mai tare. Unii șoferi nu țin cont însă și se cred mai presus decât legile fizicii. Greșit!

Numărul accidentelor rutiere în care sunt implicaţi şoferii cu BMW a crescut alarmant în ultimii ani, în Buzău. De la începutul anului, foarte multe accidente rutiere grave au fost provocate de tineri aflaţi la volanul unor automobile BMW.

Poliţiştii rutieri susţin că accidentele sunt provocate de şoferii între 18 şi 30 de ani, care îşi cumpără maşini second-hand din Occident, în special din Austria şi Germania.

Este și cazul lui Ionuț, un tânăr de doar 20 de ani ce a terminat recent Liceul Agricol, a intrat într-un stâlp după ce a intrat într-o depășire periculoasă. Prietena sa, Mihaela, o tânără de 21 de ani din Pârscov, nu a mai avut nicio șansă după impactul devastator, aceasta a murit pe loc. Potrivit cunoștințelor, șoferul vinovat a mai avut recent un accident, unde s-a răsturnat cu mașina.

Din păcate, accidentele cu șoferi de 20 de ani au crescut pe zi ce trece, iar rata de mortalitate este tot mai mare.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *