Descopera Comorile Urbane

Esti din afara Buzaului si vrei sa-l cunosti? Te ajutam! Esti buzoian si credeai ca stii toate tainele acestui oras frumos? Iti dovedim ca inca mai sunt curiozitati de aflat! Esti deschis la provocari, vrei sa-ti faci prieteni noi si-ti place lucrul in echipa? Esti unde trebuie!

Vino cu noi pe data de 10 iulie 2022 la Buzau intr-o vanatoare de comori presarata cu surprize, indicii ascunse si jocuri si vei castiga, printre altele, cunostinte noi, prieteni si o zi cu targetul de pasi atins!

Categorii:

Family (minim un copil de cel mult 7 ani, minim un membru de cel puțin 18 ani)

Boboci – clasele I – IV (echipe formate din fete, băieți sau mixte, minim un membru de cel puțin 18 ani)

Gimnaziu (echipe formate din fete, băieți sau mixte, minim un membru de cel puțin 18 ani)

Liceeni (echipe formate din fete, băieți sau mixte, minim un membru de cel puțin 18 ani)

Ce este o vanatoare de comori?

Evenimentul stimuleaza abilitatile de organizare, coordonare si mai ales cooperare ale concurentilor si ii provoaca sa dezlege pe parcursul unui itinerar ghicitori si sa rezolve jocuri pentru a acumula puncte, iar aria de desfasurare este orasul Buzau.

Concurentii participa sub forma de echipe cu 3 membri. Nota bene: Pentru reusita fiecare echipa trebuie sa aiba o busola si minim un smart phone!

Startul se va da la orele 09:00 , pe Bulevardul Nicolae Balcescu la intersectia cu Strada Patriei, iar festivitatea de premiere va avea loc la orele 15:00 la foisorul rotund de lângă lacul din Parcul Crang. Limita de timp pentru inscriere este ora 09:00 a zilei de 10.07.2022 insa recomandam inscrierea din timp a echipelor folosind link-ul de mai jos.

N-ai parteneri si totusi vrei sa participi? Nimic mai simplu! Da-ne de veste si-ti vom gasi coechipieri. Astfel, pe langa cele de mai sus, te vei alege, cine stie, si cu prieteni noi.

Inscrie-te pana pe 09 iulie folosind formularul urmator si evita sa stai la coada in ziua evenimentului! Nu se percepe taxa de participare la concurs! 🙂

Fie ca ai deja echipa de 3, fie ca sunteti doar 2, fie ca esti singur sau vrei sa aderi la o echipa deja formata, completeaza formularul de mai jos si vino direct la ora de intalnire!

Modalitati de inscriere:

1. Accesand formularul de inscriere de mai jos:https://forms.gle/2h7rGfM79NTYYVWP7

2. Pe e-mail:

Avem nevoie de: nume echipa (daca nu ai echipa iti formam noi una), nume participant, numar de telefon si categoria la care doresti sa participi si clubul din care faci parte(daca este cazul).

Carol.Georgescu@gmail.com

3.Telefonic: Pentru propuneri, detalii, cu drag:0720220064 – Carol

Nota bene: Participarea se face pe propria raspundere!Ne vedem pe 10 iulie 2022 la Buzau! 🙂

Parteneri:

Scoala din Parc
Centrul Cultural Alexandru Marghiloman
Muzeul Judetean Buzau • Buzau County Museum
Decathlon Buzau
Asociatia Interferente
Asociatia Drumetii Montane
Jnepenii
Societatea Exploratorilor

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *