Comuna Cozieni își alege un nou curs către dezvoltare sub conducerea tânărului primar Robert Șomoiag

Comuna Cozieni a fost martora unei schimbări istorice în cadrul alegerilor locale, cu tânărul Robert Șomoiag din Partidul Național Liberal (PNL) câștigând funcția de primar într-o confruntare strânsă. Într-o luptă înverșunată împotriva vechiului sistem, Șomoiag a reușit să obțină victoria la fix 6 voturi distanță față de fostul primar, Panaitescu Gigel Daniel.

Comuna, afectată de sărăcie și lipsuri de zeci de ani, a văzut în tânărul său concetățean o speranță pentru schimbare. Campania lui Șomoiag a fost una marcată de modestie și angajament, în contrast puternic cu încercările disperate ale contracandidatului său de a mitui alegătorii în ultimele zile.

Cu toate că resursele financiare au fost foarte limitate, entuziasmul și dedicarea oamenilor simpli din Cozieni au fost impresionante. Fără să se bazeze pe tactici de corupție prin mită electorală, acești tineri și-au asumat o campanie plină de autenticitate, străbătând noroaiele comunei pentru a-și face cunoscută vocea.

Comuna Cozieni va avea cele mai mari oportunități pentru fondurile europene

Acum, odată cu intrarea lui Robert Șomoiag în primărie, atenția se îndreaptă către viitor. Se anticipă că noul primar va solicita un audit amănunțit din partea Curții de Conturi pentru a asigura transparență și integritate în administrația locală, prevenind posibilele urmări ale combinațiilor sau corupției din trecut.

Cu o comunitate mobilizată și un lider tânăr și energic la cârma administrației locale, Comuna Cozieni se pregătește să își scrie o nouă poveste de succes și dezvoltare în anii ce vor urma. Printre principalele obiective se află alimentarea cu apă potabilă a tuturor satelor, asfaltarea drumurilor comunale, construirea unui drum cu potențial turistic imens între localitatea Valea Banului și comuna Odăile, dar și multe alte proiecte de suflet pe care Robert le-a prezentat în această campanie electorală!

Comuna Cozieni va putea accesa cu ajutorul lui Robert Șomoiag milioane de euro din fonduri europene, fiind expert în accesarea fondurilor europene.

Mult succes Robert și multă putere de muncă!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *