Comitet, cel care potrivit autorităților, a împrăștiat în Buzău noul coronavirus, s-a mai ales cu un dosar penal. Inițial, i-a fost întocmit unul, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, iar acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, i-a mai fost făcut un dosar.

Bărbatul a făcut un live pe o pagină de socializare, din salonul spitalului din București, unde este internat, și folosind un limbaj trivial, amenință, negând faptul că el ar fi purtătorul și cel care a răspândit Covid – 19. Ulterior, filmarea a fost ștearsă.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public în care un buzoian de 41 de ani profera într-o postare pe o rețea de socializare injurii și amenințări cu acte de violență unor locuitori din municipiul Buzău polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări.

Din primele cercetări a reieșit că bărbatul, diagnosticat cu virusul Covid-19, ar fi adresat amenințări locuitorilor pe fondul acuzelor ce i-ar fi fost aduse ca fiind responsabil de răspândirea virusului. Prin amenințările adresate, buzoianul a creat o stare de temere în rândul cetățenilor.

În cauză polițiștii au demarat cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 371 din Codul Penal”, a transmis astăzi IPJ Buzău.

Sursa foto – Opinia

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *