Coman Ion, favorit la primăria din Cislau, lansează inițiativa de modernizare a cabinetului medical local prin strângere de semnături

Planul de extindere va aduce servicii medicale de specialitate și un cabinet stomatologic în beneficiul comunității.

Coman Ion, candidatul cu prima șansă la câștigarea primăriei din Cislău, a anunțat astăzi o nouă inițiativă locală menită să îmbunătățească serviciile medicale din comunitate. Prin lansarea unei campanii de strângere de semnături, acesta vizează modernizarea cabinetului medical existent, pentru a răspunde mai bine nevoilor locuitorilor.

Planul de extindere propus de Coman Ion pentru Centrul Medical din Cislău cuprinde următoarele facilități:

  1. Două cabinete medicale individuale pentru asigurarea unei îngrijiri personalizate.
  2. Două săli de consultație destinat medicilor specialiști în diverse domenii precum cardiologie, ginecologie, ecografie, fizioterapie, etc.
  3. Cabinet de recoltare probe pentru analize medicale, facilitând accesul la servicii de diagnosticare.
  4. Cabinet stomatologic pentru îngrijirea sănătății orale a comunității.
  5. Sală specială destinată tratamentelor diferitelor boli, oferind posibilitatea de a acorda asistență medicală specializată.

Cabinetul medical actual, care deservește peste 3000 de locuitori, a fost inițiat și realizat de către Coman Ion, conform informațiilor furnizate de către echipa sa de campanie. Aceasta aduce în atenția comunității faptul că candidatul pare să fie favorit în sondaje pentru câștigarea alegerilor locale.

Coman Ion își exprimă speranța că modernizarea cabinetului medical va contribui semnificativ la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Cislău și la asigurarea unor servicii medicale de calitate.

Locuitorii sunt încurajați să susțină această inițiativă semnând petiția pentru modernizarea Centrului Medical, subliniind importanța acestui proiect pentru sănătatea și binele comunității locale.

EMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *