sondaj-cislau

Comuna Cislău se află în pragul alegerilor locale, iar un nume strălucește în fruntea preferințelor locuitorilor. Conform celor mai recente sondaje efectuate în ultimele două săptămâni pe un eșantion de 300 de persoane, Coman Ion se situează pe primul loc în intențiile de vot ale cetățenilor comunei.

Cu un impresionant procent de 42.3%, Coman Ion pare să câștige încrederea comunității, în ciuda faptului că încă nu a anunțat partidul pe care îl va reprezenta în cursa electorală. Locuitorii Cislăului au răspuns într-un număr semnificativ în favoarea acestuia, arătând că propunerile și planurile sale au resonanță în rândul comunității.

Pe locul al doilea în preferințele electoratului se află Marin Ion, actualul viceprimar din Cislău, care a preluat atribuțiile de primar însă nu a mișcat mai nimic prin comună. Acesta deține un procent respectabil de 20.6%.

Citește și: Tragedie la Cislău: Incompetența viceprimarului Marin Ion face victime

Alte nume notabile în sondaj includ pe Savu Marian, cu un procent de 12.1%, și Mușat Constantin, cu 6%. Un număr de 19% dintre respondenți s-au declarat indeciși cu privire la opțiunile de vot. Competiția se anunță strânsă, iar cetățenii comunei Cislău vor avea o decizie importantă de luat în ceea ce privește viitorul localității lor.

Cu alegerile locale tot mai aproape, Coman Ion se află într-o poziție privilegiată, având susținerea majoritară a locuitorilor comunei. Rămâne de văzut cum se vor desfășura evenimentele în perioada următoare și cine va fi ales să conducă destinul comunei Cislău.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *