Este o stituație disperată la această oră în cartierul buzoian Simileasca. O familie de romi încearcă să ia cu japca un teren din spatele casei, iar pentru asta au fost chemați cunoscuți interlopi din străinătate. Poliția din Buzău ține mâinile în sân, în timp ce oamenii de bună credință care au devenit victime încearcă să nu renunțe la casa bătrânească și la fărâma lor de pământ.

Un interlop de etnie romă vrea să obțină sub orice formă un teren care nu îi aparține, încercând inițial să obțină ilegal terenul respectiv prin mai multe buletine expirate și semnături false, iar această acțiune s-ar fi desfășurat cu sprijinul avocatului Constantin Florescu, spun oamenii de etnie romă, care atașează și mai multe probe.

Victimele au anunțat organele legii de luni bune că vor avea loc incidente, în urma mai multor amenințări de pe rețelele de socializare fiind aduse în discuție agresiuni fizice sau mortale, violuri și chiar incendiere locuinței.

Mai mulți interlopi s-au aliat să obțină cu forța un teren care nu le aparție

Printre altele, un bărbat a fost băiat zilele trecute cu cuțitul în zona feței de Tolea Ciprian, un cunoscut cuțitar din Simileasca, spun sursele noastre.

Un bărbat cu antecedente grave penale (FOTO mai jos), cunoscut în cartierul Simileasca pentru violurile și agresiunile din urmă cu zeci de ani, a fost adus din Olanda special pentru a pune pe furcă pe numiții Lupu Cristian și nevasta sa Nae Mirela. Totul pentru a renunța la locuința lor!

În partea stângă Tolea Constantin, cel care dorește să obțină terenul cu forța și un bun prieten al avocatului Florescu, alături de Răducan Adrian, adus din Belgia dup 30 de ani pentru o semnătură și să-l amenințe pe numitul Lupu Cristian să fugă din țară și să renunțe la teren, astfel repercusiunile vor fi extrem de grave.

Tolea Constantin ar fi construit ilegal în primăvara acestui an un gard pe drumul de servitudine al caselor din spate, totul pentru a pune stăpânire pe terenurile din zonă.

Martor: “Tolea a ieșit cu bâta la poartă, oamenii stau pe stradă, nu pot intra în curte și sunt amenințați”

“Ce ne facem, a iești vecinul din nou cu bâta afară să-și amenințe neamurile să nu mai poată intra la locuința lor. Oamenii dorm pe stradă și prin vecini de frică. I-au amenințat că îi omoară, că le dă foc la casă și că le vor viola fiica minoră. Ce este de făcut? Poliția a tot fost chemată însă nu au făcut nimic. Cu siguranță sunt mână în mână cu cineva de la poliție, prea sunt părtinitor și închid ochii la astfel de fenomene”, spune unul dintre vecinii care au fost martori la aceste scandaluri în ultimele săptămâni.

Nu este exclus ca romii mai sus indicați să aibă înțelegeri cu mai marii din IPJ Buzău, dat fiind faptul că în ultimele zile apar tot mai multe informații cu șpăgi din partea interlopilor pentru șefii care conduc poliția buzoiană.

Conform unor surse interne din IPJ Buzău, Laurențiu Pantazi se va pregăti zilele viitoare să iasă la pensie, în urma unor scandaluri cu tentă sexuală, după ce mai multe subordonate au fost puse să facă și altfel de misiuni față de cele avute în fișa postului.

Polițistă: E lasă că nu te-a omorât! Putem interveni doar dacă ajungi la morga!

Familia de romi agresată a ajuns din nou în această seară la poliție, însă au fost întâmpinați de o polițistă care le-a spus că tăietura de cuțit nu e așa de gravă, iar polițiștii buzoieni pot acționa doar dacă se va lăsa cu persoane decedate.

N.r.: Ireal, nu? Poliția din Buzău trebuie resistematizată, scoase curvele de pe posturi și angajați oameni care nu își văd doar propriile interese, ci și interesul cetățenilor.

Update: De cealaltă parte a baricadei, romii susțin că povestea este cu totul alta

Tolea Ciprian ne-a oferit un punct de vedere după publicarea articolului: “Nu e nimic adevărat, ba din contră e invers”. Totodată acesta cere ștergerea materialului, fără a aduce probe concludente pentru nevinovăția sa.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE
2 thoughts on “Clanurile interlope au pus stăpânire peste cartierul Simileasca! Poliția nu mai intervine!”
  1. Într o situatie cam asemănătoare sunt si eu ….de 5 ani merg pe la politie …la judecătorie …cu alt …client …al domnului av.Florescu…tot în Simileasca …luat pământul din spatele casei abuziv tăiat acoperis…. clasarea procesului penal si purtarea unuia civil de 2 ani în amânări … expertize eronate aranjate …. etc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *