Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica este condusa, incepand cu data de 25 aprilie 2023, de catre buzoianul Stefanita Munteanu, din functiile de Presedinte al Directoratului si Director General Executiv (Chief Executive Officer – CEO). Munteanu este si consilier judetean PSD in Buzău, din pepiniera lui Marcel Ciolacu.

„Incepand cu data de 25 decembrie 2021, domnul Stefanita Munteanu ocupa pozitia de membru al Directoratului Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice. Cu un parcurs profesional atat in sectorul privat, cat si in sectorul public, domnul Stefanita Munteanu detine expertiza in arii precum: management, industria energetica, marketing, vanzari si strategie”, se arata pe site-ul Transelectrica.

Munteanu are doar o diplomă de licenta ca economist la Universitatea Romano-Americana. Pana la numirea ca sef al Transelectrica, el a lucrat din 2019 la filiala din Buzau a unei alte firme cu capital de stat, Electrica Furnizare S.A., conform aktual24.ro.

Conform unor experți din energie, Munteanu este însa un necunoscut in domeniu, el a ocupat poziții în eșalonul trei în companii energetice.

Totuși, apar date noi despre noul șef la Transelectrica. Surse apropiate spun că Ștefăniță Munteanu este chiar finul șefului PSD – Marcel Ciolacu.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *