De peste două decenii dansul sportiv buzoian este reprezentat la cel mai înalt nivel. Alegretto Buzău și Imperial Buzău sunt Vibe-ul de astăzi. Peste 100.000 de copii au trecut pragul Vibe Dance Studio sau au cunoscut un antrenor sau un instructor Vibe în sălile proprii, în școli sau grădinițe din oraș și din județul Buzău, dar și din județele învecinate. În acești ani de activitate s-a strâns un palmares absolut impresionant: 1080 de finale cu 662 locuri pe podium, 97 participări la competiții internaționale,  221 locuri 1, 208 locuri 2, 205 locuri 3.

Pentru anul 2022 rezultatele nu au fost cu nimic mai prejos:

  • Pentru al treilea an consecutiv în Lotul Național al României la Dans Sportiv, în topul celor mai bune perechi din România.
  • Pentru prima dată în istoria Clubului Vibe, dar și a județului Buzău, finală cu medalia de bronz și semifinală cu locul 10 la categoria Copii 10-11 ani / Juvenile II prin perechea Tudor Oprea și Daria Clopoțel la GERMAN OPEN CHAMPIONSHIP, competiție internațională care pentru Dansul Sportiv este ceea ce reprezintă ,,Wimbledon’’ sau ,,Roland Garros’’ pentru tenis.
  • 2 titluri de Campioni Naționali și o medalie de bronz la Campionatul de Clase din 2022 obținute de sportivii: Darius Țîrlea și Isabela Popa – Campioni Naționali Clasă Hobby 10-11 ani; Eduard Rusu și Alessia Cristea – Campioni Naționali la Clasă C Standard Juniori II și medalie de bronz la secțiunea Latino.
  • Medalie de bronz la Cupa României.
  • Participări la 15 competiții naționale, 5 competiții internaționale și un Festival al Integrării.

Evoluția tuturor sportivilor, rezultatele și cei 20 de ani de activitate au fost sărbătorite la finalul anului 2022 în Spectacolul Tradițional de Crăciun ,,Povești Disney’’, Eveniment Caritabil. Suma obținută în urma vânzării biletelor de intrare, mai exact 15715 lei, a fost direcționată prin sponsorizare din partea Vibe Dance Studio către Complexul de Servicii pentru Copii cu Dizabilități Buzău.

Sezonul competițional 2023 a debutat pentru sportivii Vibe cu o competiție importantă – Campionatul Național pe Secțiuni, unde sportivii buzoieni finaliști și semifinaliști au fost reconfirmați Componenți ai Lotului Național al României la Dans Sportiv, în topul celor mai bune perechi din România. Printre alte activități, urmează o nouă participare la Competiția Internațională GERMAN OPEN CHAMPIONSHIP în perioada 08.08.2023 – 12.08.2023.

Duminică, 11 iunie, ora 18:00, la Sala Mare de Spectacole a Consiliului Județean Buzău, Vibe Dance Studio organizează un nou spectacol caritabil – VIDEO – pentru tânărul Robert Fijer din Valea Sibiciului, Pătârlagele, județul Buzău, unicul copil al familiei Fijer. La doar 19 ani Robert a fost diagnosticat cu leucemie. Tânărul se pregătea de examene când a aflat că are o formă rară de cancer, limfom non-Hodgkin. După o serie de tratamente, care nu au reușit să oprească evoluția bolii, adolescentul a fost transportat de urgență la o clinică din Turcia unde a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale și o serie de tratamente foarte costisitoare pentru familia sa. Doar în 11 mai 2023 familia a făcut o plată de 30.000 de euro. Toată echipa Vibe este implicată în organizarea evenimentului în mod voluntar.

Tematica spectacolului va fi ,,Povești Disney și Prietenii”, sperând că într-o perioadă dedicată copiilor, vom putea aduce un strop de speranță, încredere, iubire și bucurie în sufletele celor care ne vor admira.

Noi, familia Vibe Dance Studio Buzău, credem și vrem să ne demonstrăm nouă că și în municipiul Buzău se pot desfășura evenimente culturale care aduc oamenii împreună pentru alți oameni!

Biletele pentru eveniment se găsesc la sediul Clubului Vibe, pe Str. Mesteacănului, nr. 10, Clădirea Contactoare, etaj 1, Sălile de Dans Vibe Dance Studio. Tot aici se pot face donații suplimentare, centralizate, cu suma donată în plus, având numele și semnătura persoanei care a făcut acest gest. În seara evenimentului, 11 iunie 2023, între orele 17:30-20:30, la intrarea în Sala Mare de Spectacole a Consiliului Județean Buzău, va exista o urnă unde se pot face donații.

Prețul biletului este sub formă de donație și începe de la 35 de lei. Copiii sub 5 ani pot intra gratuit. Biletele mai pot fi achiziționate și la intrarea în Sala Mare de Spectacole a Consiliului Județean Buzău, pe data de 11.06.2023, începând cu ora 17:15. Mai multe detalii se găsesc AICI, pe pagina de Facebook a evenimentului.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *