Au devenit virali atât pe Youtube cât şi pe Tik Tok, unul cu „izoleta electrică”, iar altul cu ”naveta de bere”. Cristian Sîrbulescu şi Daniel Lixandroiu sunt de departe cei mai cunoscuţi băieţi de pe Internet în aceste vremuri. 

Doi buzoieni au devenit virali în ultimele 48 de ore după două idei trăznite puse în aplicare şi distribuite online.

Idee ingenioasă a unui influencer buzoian. Acesta și-a confecționat prima izoletă electrică din lume.

Primul dintre ei, Magnet Boy, vlogger buzoian, şi-a confecţionat alături de un amic propria izoletă electrică şi a străbătut străzile Buzăului în cautarea unui fast-food. Clipul cu izoleta electrică a strâns zeci de mii de vizualizări, iar activitatea bloggerului Cristian Sîrbulescu a ajuns în marile publicaţii naţionale şi chiar la TV.

Zeci de buzoieni s-au amuzat și au imortalizat momentul când izoleta electrică circula pe străzile Buzăului.

Sub pseudonimul, Magnet Boy, acesta a strâns sute de aprecieri și comentarii pe o rețea de socializare.

https://youtu.be/YT35rXg8OUs

,,Un influencer buzoian, Magnet Boy, a făcut senzație pe străzile orașului cu o „izoletă” electrică.” – scrie observator.tv .

 ,,Metoda prin care un român se ține departe de oameni și se duce la McDrive cu „izoleta electrică”. ” – scrie playtech.ro .

,,Un tânăr a creat „prima izoletă electrică din România”. A folosit-o pentru a-şi lua mâncare.”- scrie mediafax.ro .

Daniel Lixandroiu, a apărut astăzi la matinalul ,.Neatza cu Răzvan și Dani”.

La fel s-a întâmplat cu al doilea buzoian, Daniel Lixăndroiu, unul dintre cei mai dedicaţi oameni de fotbal din judeţ. Tânărul căpitan al formaţiei Montana Pătârlagele din Liga a IV-a a ajuns la „Neatza cu Răzvan şi Dani” după ce clipul său amuzant a fost distribuit de mii de ori, informează agorabuzau.ro .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *