Liviu Dragnea și-a găsit liniștea în brațele iubitei sale, Oana Leonte, după despărțirea de Irina Tănase. La nici un an de la despărțire, fostul lider al PSD a înlocuit-o deja pe aceasta cu o fostă sportivă, iar mai întâi de toate aceasta i-a fost secretară, conform spynews.ro.

La nici un an de la despărțirea de fosta lui parteneră, Irina Tănase, Liviu Dragnea și-a găsit liniștea în brațele Oanei Leonte, o fostă voleibalistă. Povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a ajuns la final după ce acesta a ieșit din închisoare, chiar dacă nimeni nu s-ar fi gândit la o despărțire deoarece cei doi erau destul de apropiați.

După despărțirea de Irina Tănase, fostul președinte al Camerei Deputaților și-a găsit liniștea în brațele partenerei sale, Oana Leonte. Tânăra a absolvit Colegiul Național „B.P. Hasdeu” după care a studiat la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și a făcut master în Sociologie, iar în prezent este profesoară de franceză.

Cine este Oana Leonte, noua iubită lui Liviu Dragnea

Oana Leonte este o fostă sportivă și a jucat o bună perioadă de timp la echipa de volei CSS Buzău, a fost model, iar pe perioada liceului a publicat un volum de versuri. Oana Leonte a fost timp de jumătate de an secretar general al Alianței pentru Patrie în Sectorul 1.

Liviu Dragnea și-a găsit liniștea în brațele Oanei Leonte?

Liviu Dragnea și Oana Leonte sunt destul de apropiați în ultima perioadă, însă cei doi nu au vorbit despre o eventuală relație și nu se știe dacă fosta sportivă este cea care a înlocuit-o pe Irina Tănase, fosta parteneră de viață a fostului lider al PSD.

Citește întregul articol pe spynews.ro.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *