După ce presa locală a susținut și promovat drumul de ocolire pentru evitarea podului în lucru din bariera Brăilei, SCDL a pus barieră și a închis drumul.

Câțiva angajați ai Stațiunii de Cercetare Legumicolă au decis după cum i-a tăiat capul să închidă bariera cu lacăt pentru ca buzoienii să nu mai tranziteze drumul de servitute, o scurtătură pentru ca buzoienii sa nu mai intre în mun. Buzău pe principalele artere ale mun. Buzău.

Stațiunii de Cercetare Legumicolă nu este sigură că este proprietară pe drumul de servitudine

Directorul SCDL, Vlad Constantin, susține că el a fost de acord cu tranzitarea drumului de servitute, însă angajații au decis închiderea drumului în acord cu proprietarii terenurilor.

,,Acela nu este un drum de circulat, intrați în conflict cu proprietarii de terenuri. Vom vedea ce vom face, o să rezolvăm domnule. Nu avem carte funciară pe niciun teren, dar acela a fost în hotărâre de guvern dat Stațiunii de Cercetare. Noi vrem să ajutăm oamenii, dar trebuie să ne asigurăm și noi că nu ne fac problemele cu culturile pe care le avem acolo. De 3 ani mă chinui să fac cărți funciare pentru că pământul a fost sfârtecat de mafia asta imobiliară s-au făcut tot felul de suprapuneri și nenorociri și ne chinuim să intabulăm suprafețele, pentru că dacă este o lege în legătură cu cercetarea nu poate să ne dea anexa terenurilor dacă nu sunt intabulate. Asta nu este o adevărată problemă, dăm bariera jos și asta este.”

Dr. Ing. Vlad Constantin

Prefectul Județului Buzău, Țiclea Daniel, va înainta astăzi către IPJ Buzău o înștințare privind blocarea drumului de servitute.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *