De câteva luni, o curte din zona Centurii de EST a Buzăului, s-a transformat în cimitir de mașini! Aproape 30 de automobile uzate, folosite de polițiștii buzoieni în misiuni, au fost abandonate. Vechiturile pe 4 roți vor sta acolo până când vor fi casate.

Rable abandonate
În ultimii ani, Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău a făcut eforturi pentru echiparea instituției cu mașini nou-nouțe. Astfel, Ministerul Administrației și Internelor a oferit polițiștilor buzoieni Dacii Duster și Logan, precum și mașini germane Volkswagen. În anii precedenți, peste 60 de automobile noi au intrat pe poarta instituției. Necesitățile erau destul de mari, în contextul în care parcul auto al IPJ Buzău era plin de rable.

Mai bine de jumătate dintre mașinile pe care polițiștii le foloseau în misiunile de serviciu, aveau peste 10 ani vechime și figurau cu peste 100 mii km la bord.

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *