Așa cum ne-a obișnuit primarul PSD-ist din Râmnicu Sarat – Sorin Cirjan și anul acesta, va organiza o chermeză pe bani publici în aceeași locație, Complexul Brâncovenesc din Râmnicul Sărat, Vineri 19 August, la orele 19:30.

Dacă anul trecut s-a cheltuit bani din abundență pentru o chermeză secretă,
PSD-iștii au invitat în aceeași locație, toți abonații la bani publici, așa numiții oameni de afaceri, alături de medici, iar că invitați speciali managerul medical Felicia Vasile (pupila PSD-istă trimisă în judecată de Agenția Națională de Integritate).
Deasemenea pe lângă consilierii locali PSD, au fost invitați și alți consilieri locali de la alte partide, care și-au vândut votul PSD-ului cum ar fi un consilier PMP – Raul Florescu și bineînțeles candidați independenți la funcția de primar, care după ce si-au vândut voturile râmnicenilor primite la alegerile locale trecute, au primit posturi de conducere în administrația publica locală.
Au fost invitați toți funcționarii publici din Primărie și din societățile comerciale din subordinea Consiliului Local Râmnicu Sărat, aducători de voturi pentru PSD.
Mâncarea a fost asigurată prin “bufete” de restaurantele EDEN și OVIDIU bine înțeles prin sponsorizare către PSD. Băuturile au fost asigurate “tot pe moca” de Casa de Vinuri Podgoria.
Ambientul a fost întreținut prin muzica fină de un “Cvartet de coarde” plătit bine înțeles de Casa de Cultura Ramnicu Sarat!

Vineri seară la orele 19:30, la Complexul Brâncovenesc se așteapta sute de invitați în mare parte afiliați PSD-ului și/sau abonați la banii publici, așa zișii oameni de afaceri!

Și anul acesta vor fi păziți tot de Poliția Locală, o entitate publica controlată de primarul PSD-ist Sorin Cirjan!

Bine înțeles și anul acesta vor fi cheltuiți banii publici de PSD-iști ca o sfidare pentru râmniceni și români, când România trece prin efectele crizei energetici și a inflației.


Publicam invitația electronică trimisa protipendadei PSD-iste și acoliților săi în mare secret, cu sloganul PSD -ist de Râmnicu Sărat – “Sus Râmnicul”!

Semnat: Un adevărat râmnicean!

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *