Cunosctul antrenor de fotbal de la LPS Buzău, Cezar Ionescu, va reprezenta România la Campionatul European de Minifotbal din Slovacia.

Nu doar echipa națională ne va reprezenta la ediția cu numărul a Campionatului European de Minifotbal, ci și arbitri și membri ai Comisiei de Organizare pentru competiția din Slovacia, programată să aibă loc între 4 și 11 iunie 2022.

Cezar Georgian Ionescu și Nicolae Chiș-Ciure formează, din nou, brigada de arbitri română pentru un turneu final de Campionat European, la fel ca la ediția din 2018, din Ucraina. De asemenea, cei doi arbitri experimentați, au reprezentat România, în brigadă și la competițiile europene din 2019, EMF Champions League și EMF Eurocup, din Italia.

De menționat faptul că România este singura țară, alături de gazada, Slovacia, cu doi arbitri la acest turneu final european.

Attila Takacs, secretarul general al FRM, este director de turneu la această ediție de EMF EURO, în timp ce ofițerul de presă al FRM, David Constantinescu, are și rol de observator de jocuri la Kosice.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *