Un buzoian a ieșit cu tancul pe străzile din Buzău.

Chiar dacă cea mai nouă distracție în Rusia este să te plimbi cu tancul pe străzi, în România este o anormalitate.

Azi după-amiază, în timp ce străzile Buzăului erau aproape goale, un tanc de dimensiuni mici și-a făcut simțită prezența în zona Platoului Dacia, iar câțiva buzoieni au imortalizat momentul și au urcat fotografiile pe rețelele de socializare.

Vloggerul buzoian Magnet Boy, și-a condus tancul la restaurantul Mc Donald’s, acolo unde și-a comandat un meniu, iar angajații restaurantului nu au putut să nu imortalizeze momentul.

”Vinovat” de acestea este vloggerul Magnet Boy. Acesta s-a postat pe canalul de youtube plimbându-se pe străzile din Buzău cu propriul tanc, confecționat din bricolaje cu ajutorul unui amic.

Vezi VIDEO mai jos – Am fost cu un Tank electric la McDrive 😂

În urmă cu o săptămână, buzoianul a cumpărat câteva obiecte de bricolaj și și-a creat „izoleta electrică”. Scopul proiectului a fost de a plasa o comandă la McDonald’s, dar acolo pe unde doar mașinile au nevoie. Asta pentru că n-a putut comanda fără a deține un autovehicul.

Magnet Boy a devenit VIRAL după ce a condus pe străzi ”izoleta electrică”, iar presa centrală a preluat imaginile.

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *