Sute de persoane au participat, astăzi, la slujba de la Catedrala Sfântul Sava din Buzău. La Sfânta Liturghie, oficiată chiar de ÎPS Ciprian, a participat și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

După ce s-a terminat slujba, evenimentul a continuat cu sfințirea Parcului „Sfinții Martiri Brâncoveni” – construit în doar 14 zile-, aflat în vecinătatea catedralei și a pasajului subteran Unirii, unde se află o expoziție de fotografie istorică, dedicată Buzăului.

Printre cei prezenți s-au numărat: Petre Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău, oamenii „de casă” ai partidului, dar și medicul Mădalina Munteanu, noul președinte de la Crucea Roșie Buzău. De la intrarea în PSD, tânăra stomatoloagă este tot mai prezentă la evenimentele din urbea noastră și după cum stau lucrurile, se pare că va avea o ascensiune fulger în carieră.

La finalul evenimentului, Constantin Toma a fost abordat de o doamnă, vizibil nemulțumită de problema locurilor de parcare din Buzău, iar după îndelungi discuții, femeia a fost invitată la Palatul Comunal, pentru a lămuri treburile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *