Modul în care funcționează casele astăzi este foarte diferit de modul în care se întâmpla acest lucru în trecut. Dinamica locuințelor s-a schimbat. Când vine vorba de estetică, putem spune același lucru – oamenii preferă acum designurile contemporane sau stilul minimalist. În mod similar au evoluat și ferestrele. Aceste elemente joacă un rol semnificativ în funcționalitatea și estetica unei anumite case. Tocmai de aceea trebuie să acordăm o mai mare atenție ferestrelor și să angajăm profesioniști care să le fabrice și să le monteze.

Bucură-te de lumina naturală, de frumusețea naturii și rămâi în siguranță

Iată pe scurt, trei dintre misiunile pe care trebuie să le îndeplinească astăzi (poate mai mult ca oricând) ferestrele locuințelor noastre. Cum poți sa faci acest lucru, cat mai eficient? Ține cont de următoarele sugestii:

  1. Cauta ferestre care sa reflecte stilul arhitectural al locuintei tale

Cand vine vorba despre case, exteriorul vorbește mai mult decat am putea sa credem – aici se vede design-ul arhitectural care le face unice. Alegerea ferestrelor ce se potrivesc cu această estetică este primul pas în comandarea ferestrelor potrivite. Fie că ai o casă modernă și contemporană, cu ferestre și uși din sticlă din podea până în tavan, sau aveți o casă tradițională în stil românesc. Respectă stilul arhitectural al casei pentru a păstra un look coerent.

2. Ce funcții vor îndeplini ferestrele, în fiecare încăpere?

Răspunde la aceasta intrebare din timp și vei avea de castigat, pe termen lung. Chiar dacă rolul de baza al unei ferestre este sa permita trecerea luminii, ele pot sa functioneze și ca locuri de trecere – precum culisantele spre o terasa, un balcon sau o gradina (ba chiar și doar cu rol estetic). In ce tip de incapere vor fi montate? Este lumina esentiala acolo? Sau ai nevoie de mai putina lumina naturala? 

3. Rame colorate 

Astăzi ai mai multe opțiuni decat oricand – alb, imitații de lemn, culori mate, metalice, texturi sablate sau bicolore. Cum te ajuta acest lucru? În funcție de culorile și arhitectura casei tale, poți opta pentru cadre de ferestre ce conferă culoare exteriorului casei sau pastreaza un anumit stil.  Unii aleg aceeași culoare la ferestre precum decorativa folosită pentru casa. Alții se îndreaptă către nuanțele de accent (poate fi aceeași pentru ferestre, ușa de intrare și ușa garajului). 

4. Lucrează cu profesionisti

Unul dintre cele mai importante și utile sfaturi pe care le poate obține orice proprietar de locuință, acum, în anul 2021, este să consulte profesioniști. Profesioniștii pot fi întotdeauna de ajutor în acest sens – de la consultanta, proiectare, execuție, transport pana la montaj. Profesioniștii au resursele potrivite pentru a efectua aceste servicii și se vor asigura ca ferestrele nu doar arată bine din punct de vedere estetic, ci și funcționează în mod corect, izolează termic și confera un grad ridicat de confort locuinței. 

Descopera ofertele HELIOS, prin distribuitorii si parteneri din orașul tău – te bucuri de consiliere profesională, scapi de căldura excesivă din timpul veriii, reduci costurile de incalzire și cumperi mai ușor ca niciodată ferestrele din PVC sau aluminiu potrivite!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *