Nu numai că este excelentă pentru izolare fonică, încălzire și răcire, dar izolarea unui acoperiș vă poate ajuta, de asemenea, să reduceți costurile facturilor de energie pentru proprietatea deținută. S-a constatat că cea mai mare cantitate de căldură se pierde prin acoperiș; mai ales într-o proprietate neizolată. Așadar, încorporarea izolației podului sau acoperișului vă poate ajuta pe termen lung, cu o instalare rapidă și ușoară.

Celuloza, tot mai apreciata de catre europeni si romani

Izolația de celuloză este compusă din produse din hârtie reciclată care au fost tratate cu aditivi pentru a le face rezistente la foc și la daunatori (insecte ori rozatoare). Prin urmare, izolația de celuloză este cel mai ecologic tip de izolație disponibil.

Celuloza densă este o metodă eficientă pentru izolarea pereților și a golurilor din pod/acoperiș. Izolatiinaturale.ro folosește o metoda de ultimă generație pentru a umple orice spațiu (prin suflare sau pulverizare), rezultând o izolatie fără punți termice și o scădere semnificativă a scurgerilor de aer. 

Pentru astfel de lucrări, deranjul este minim – operațiunea poate dura chiar mai puțin de o zi în multe cazuri. Izolația este suflata din exteriorul locuinței, nu se produc deșeuri sau mizerie și nu este nevoie de curățenie.

Un consultant va putea să-ți explice procesul complet de instalare și să calculeze orice finanțare sau împărțire a plății, disponibilă. Majoritatea instalațiilor sunt finalizate în prezent cu un cost mic sau chiar fără niciun cost de manopera, dacă suprafața izolată depășește un anumit număr de metri pătrați. 

O performanță excepțională – Celuloza oferă o performanță mult mai bună decât izolația din fibră de sticlă, mai ales atunci când vine vorba de reducerea facturilor la energie. Nivelurile de etanșeitate la aer pot fi crescute cu până la 30% prin alegerea celulozei în locul omologului său.  

Ignifug – Acidul boric face materialul rezistent la foc și mucegai. Acest lucru face, de asemenea, materialul neplăcut insectelor.

Echipa de la Izolațiinaturale.ro va face procesul de izolare cu celuloză cât mai simplu și curat posibil, indiferent de locul în care are loc instalarea – pod, acoperiș, mansardă etc. Acesta poate fi așezat și ca strat gros peste izolația existentă din fibră de sticlă.

Izolația de celuloză se va așeza și se va conforma cu majoritatea obstacolelor care se găsesc în pereți și mansarde, făcând-o cea mai convenabilă (și adesea singura) alegere pentru pereții care sunt deja închiși (materialul se va sufla în interior, cu mașinării speciale).

Dacă sunteți în căutarea unui mod convenabil și economic de a vă izola proprietatea, de a o proteja de foc și de a atenua sunetele din exterior, izolația de celuloză suflată/pulverizată este opțiunea perfectă!

La Izolatiinaturale.ro ai garanția unor prețuri mici, ai posibilitatea de plăti în rate, te bucuri de consultanță profesională și acreditări complete – totul pentru sănătatea, bunăstarea și economiile familiei tale!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *