Aproximativ 1000 de buzoieni au participat, astăzi, la mitingul de susținere a cercetătorului buzoian Costel Vânătoru și împotriva deciziei de înlocuire a acestuia de la conducerea Băncii de Gene Buzău.

Mitingul a fost organizat de C-tin Toma și de Cristian Sîrbulescu (stabilit recent în Germania).

Chiar dacă Sîrbulescu în trecut și-a exprimat nemulțumirea fața de toate partidele politice, a venit în sprijinul cetățenilor și a primarului și în special în sprijinul domnului Costel Vânătoru.

Cercetătorul Costel Vânătoru, înlăturat de la conducerea băncii de Gene de la Buzău .

Cercetătorul Costel Vânătoru a fost îndepărtat de la conducerea Băncii de Gene din Buzău şi înlocuit cu directorul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), Adrian Chesnoiu.
Cercetătorul Costel Vânătoru și-a dedicat ultimii 34 de ani cercetării, el fiind coordonator al Stațiunii de Cercetare Legumicolă Buzău și un om care a contribuit la dezvoltarea și aclimatizarea multor specii de plante și a păstrării semințelor.
În ultimii ani, a pus la punct la Buzău Banca de Gene, proiectul fiind unul personal.

Ideea a plecat de la Irina Vlăducă Marghiloman, vineri seară, printr-un dialog cu dânsa, la o postare pe Facebook.

,,Am venit cu inițiativa, ieri, în jurul orei 7:30, de a protesta împotriva guvernului Orban, pentru decizia luată de demitere a domnului cercetător Costel Vânătoru de la Banca de Gene a României. Anterior, vineri seară, am avut un dialog cu Irina Vlăducă Marghiloman pe Facebook, care a venit cu ideea de a ne implica. Am făcut evenimentul și am creat grafica pentru mediatizare, după ce a luat amploare evenimentul creat de Noi, ulterior primăria Buzău a făcut anunțul pentru miting, am luat decizia să sincronizăm și noi evenimentul nostru pe aceeași data și ora, Toți pentru Costel Vânătoru.”-C.S.

Ce reprezintă acea mânuță roz?

,,Această mânuță reprezintă societatea civilă susținută de Noi.”-C.S.

Mânuța roz are o culoare apolitică?

,,Da, este o culoare apolitică!” -ne-a transmis Cristian Sîrbulescu.

Cristian Sîrbulescu, buzoian, 35 de ani, s-a stabilit recent în Germania, a avut postul de televiziune online INPRO, a administrat web-siteul de știri și interviuri Buzău Play. S-a remarcat în Buzău, după ce a măzgălit bannerele electorale cu candidații la președenția României.

În urmă cu ceva timp și a exprimat în mod public intenția de a candida pe un post de Consilier Local Municipal, ca independent.

Spiritul civic m-a făcut să inițiez o campanie de strângere de semnături.

Spiritul civic m-a făcut să inițiez o campanie de strângere de semnături pentru revocarea deciziei de înlocuire a cercetătorului Costel Vânătoru. După ce se v-a depăși numărul de 4.000 de semnături, le voi depune la Guvernul României. Poți semna și tu petiția aici.

Vezi mai jos FOTO de la mitingul de astăzi:

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este IMG_8732-1-1024x683.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este IMG_8527-2-1024x683.jpg
Scrie text asociat…
RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *