Macbook Air 2020

Astăzi, vom discuta despre cele mai bune laptopuri pentru studenți. De la variante ultraportabile numai bune pentru cursuri la dispozitive cu putere de procesare pentru programare și proiectare de tip CAD.

Laptopuri pentru studenți la proiectare/inginerie

Softurile de proiectare de tip CAD necesită putere de procesare sporită și un sistem de răcire pe măsură. Acestea sacrifică puțin din portabilitate dar oferă performanțe comparabile cu un sistem de tip desktop. 

1. Lenovo Legion 5

Poate doar să folosești un laptop pentru jocuri la facultate, însă Lenovo Legion 5 are toate atuurile pentru primul loc în această categorie. Designul este unul discret și procesorul core i7 din seria H, placa video NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB, cei 8GB de RAM și SSD-ul sunt de top și oferă maximum de performanță.

Pentru a economisi bani poți alege să folosești PC garage voucher.

2. Acer Nitro 5

Acer Nitro 5 este un alt laptop de gaming dar care se pretează pentru studenți la inginerie. Dispune de un șasiu solid, componente de ultimă generație și putere de procesare din plin. Nu este foarte strălucit la capitolul baterie, însă cu luminozitatea la minim puteți scoate în jur de 4-5h dacă nu folosiți prea intens. Website-ul de reduceri Kuplio.ro ne oferă oportunitatea de a folosi vouchere Flanco pentru reduceri la laptopurile achiziționate.

3. Lenovo IdeaPad 3 Gaming

Lenovo IdeaPad 3 Gaming este un laptop destul de puternic dar care nu are aspectul uzual al unui notebook pentru gaming. Totuși acest vine cu procesor Intel Core i5 de ultimă generație, 8GB de memorie RAM, SSD ultra-rapid de 512 GB alături de o placă video GTX 1650 Ti. Este ideal pentru programe cu cerințe mari hardware dar poate fi folosit și pentru gaming / media / office. Drept răsplată, vă oferim un voucher Evomag pentru a beneficia de reduceri la achiziționarea de laptopuri sau electrocasnice.

Cum alegem un laptop pentru studenți?

Laptopurile pentru studenți trebuie să îndeplinească câteva caracteristici cheie. În primul rând dacă se dorește un notebook pentru a lua la cursuri acesta trebuie să dispună de o baterie pe măsură. Apoi laptopul trebuie să fie ușor și construit dintr-un material rigid pentru a nu se îndoi în interiorul rucsacului. Modele din aluminiu au un atu foarte important din acest punct de vedere. 

Studenții la inginerie sau proiectare au nevoie de laptopuri mult mai puternice pentru o regulă în condiții bune de tip CAD sau diverse simulări. În acest caz se va sacrifica portabilitatea pentru un procesor din clasa H și o placă video dedicată. 

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *