Apă plată și minerală pe linie. Cu asta și-au potolit setea politicienii din opoziție într-o zi toridă de vară, la o terasă, pe Splaiul Unirii. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, în capul mesei, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Robert Negoiță, fost membru PSD, plecat în urma unor divergențe cu Gabriela Firea, au ”dezbătut” ultimele probleme ale României.

Negocieri s-ar putea spune, pentru că or fi toți în opoziție, dar provin din partide politice diferite. Startul discuției l-a dat șeful PSD, Marcel Ciolacu, omul care, la un moment dat, a înfruntat, de unul singur, actualele partide de guvernământ. Cu idei au intrat în discuție, pe rând, foștii premieri Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, despre care nu se poate spune că nu știu cu ce se mănâncă politica la nivel înalt.

Robert Negoiță, afacerist, în primul rând, dar și primar cu temelie solidă în Sectorul 3 al Capitalei, a avut și el un cuvând de spus. Din imaginile pe care GANDUL.RO vi le propune, în exclusivitate, se poate vedea că oamenii par a avea un punct comun. ”Au bătut palma”, pe românește, după care au trecut la poveștile personale, întâmplări amuzante, planuri și multe altele. Destinși, cei patru politicieni și-au luat și câte o cafeluță, pe care au sorbit-o tacticos, în timp ce puneau țara la cale.

cnpaulescu.ro

By SDS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *