Caz şocant în Luciu acolo unde un bărbat și-a ucis soția după care a încercat să scape de polițiști într-un mod măcar inedit. Individul i-a pus o funie de gât nevestei și a încercat să le transmită oamenilor legii că aceasta s-a sinucis. N-a ținut prea mult schema acestuia și bărbatul de 56 de ani, din localitatea Luciu, jud. Buzău, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse judiciare femeia de 56 de ani era angajată la o unitate de învăţământ din localitate. „Bărbatul, care căzuse în patima băuturii, și-a bătut joi seara soţia, care abia venise de la serviciu şi pentru a masca fapta sa, i-a pus în jurul gâtului o funie ca să creeze impresia că aceasta s-ar fi sinucis”, au precizat sursele citate. Suspectul a fost reţinut imediat ce oamenii legii au înțeles ce se petrece.

Polițiștii au scotocit să găsească și alte dovezi și probe și au înțeles că bărbatul mințea. Mai mult de atât, oamenii legii au constatat că acesta era chiar cel care a omorât-o pe femeie. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Mai mult de atât s-a deschis și un dosar penal pentru ucidere, procurorii urmând acum să ducă la bun sfârșit cazul.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *